Ga naar inhoud
GENEGEERD

Laatste maanden thuis doorbrengen


Aanbevolen berichten

Omdat het echtpaar besloten had dat mevrouw niet naar een verpleeghuis ging, nam meneer zelf de zware taak op zich om samen met zijn vrouw de laatste paar maanden van hun leven samen zo close mogelijk door te brengen. Ze kregen een ziekenhuis bed die zichzelf opblaast tegen het doorliggen. Een zuurstof apparaat tegen de benauwdheid en een po omdat mevrouw zeer moeilijk ter been is. Wat wil nu het geval… Waarschijnlijk vanwege de goede zorg van haar man, haalde mevrouw dus wel de kerst en leeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds. Ondanks dat ze elke dag een beetje achteruit gaat. Wat wil nu het geval in Nederland…. Wanneer je dus terminaal verklaard bent en de nodige attributen thuis krijgt (verpleeghuis is vele malen duurder), dan moet je dus ook echt binnen 3 maanden komen te overlijden….

 

De spullen worden weer opgehaald.

 

 

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/terminaal-verklaard-sterven-binnen-3-maanden-anders-zijn-de-kosten-voor-uzelf/#.Uzp3Doj3cmE.facebook

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Gelukkig staat in hetzelfde bericht dat na deze ophef de spullen toch blijven en de kosten door de zorgverlener worden gedekt. Jammer dat het hier vaak op zo'n manier moet maar gelukkig voor deze mensen is het op een relatief goede manier opgelost.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weer een uitstekend voorbeeld van alle betutteling tegenwoordig in dit land. We mogen niks zelf meer willen of kunnen. Hoorde vanmorgen weer op de radio dat er gedacht wordt om paracetamol, advil en diclofenac alleen nog maar op recept te geven. Omdat verkeerd gebruik problemen kan opleveren. Binnenkort moet je een diploma timmerman meenemen om een hamer te kopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...