Ga naar inhoud
GENEGEERD

België - openbare orde.


lewieke

Aanbevolen berichten

In België zijn geregeld schietincidenten,messengevechten, overvallen. De manier waarop de overheid deze problemen aanpakt is duidelijk en consequent. Niet illegaal wapenbezit wordt aangepakt, nee hoor, de burger met geregistreerde wapens wordt aangepakt, de mensen met een blank strafblad, zonder crimineel verleden, de voorzichtige sportschutters, de jagers die jaren cursussen volgden,... . Die zijn natuurlijk gemakkelijker aan te pakken dan criminelen.

 

Weer een voorbeeld van een echte Belg met een legaal wapen die de regels van wapendracht volledig respecteert. Welke maatregel gaan we nemen ? Wellicht een verstrenging van LEGAAL wapenbezit. Gelukkig zijn er geen Vlamingen bij betrokken.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1696579/2013/09/01/Cafebaas-op-straat-doodgeschoten-na-ruzie.dhtml

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Geen nood lewieke. Alles komt goed.

Gisteren 5-6 intelligente flikkies die het nodig vonden om in hun kinderlijke overmoed te geloven dat ze met hun klikske snotneuzen zo maar efkes een stuk of 50 pogo'ers konden laten stoppen met 'vechten'. (I have seen Flying Cops)

Dat zijn dezelfden die bij boerken aas zijnen tweeloop gaan in beslag nemen wegens verboden wapenbezit en die buiten de jaarlijkse controle met héél véél tamtam bij legale wapenbezitters binnenstormen 'gewoon voor een controle' om te zien of je legale wapens wel in het bezit zijn van hun nodige papieren en of je toevallig geen 'vreemde' kogels in huis hebt. Meestal na een overval waarbij een wapen van jouw type gebruikt is.

Probeer als juwelier eens een wapenvergunning te krijgen? Zijn ze heel streng mee, waarschijnlijk omdat ze weten dat die toch zullen overvallen worden waarop ze naar hun wapen grijpen. Want dat mag niet, jij mag je bezit, je inkomen, je gezin hier niet beschermen ten koste van een ander zijn leven en/of gezondheid. Als die dat niet legaal krijgen doen ze het ook illegaal, veel keuze hebben ze niet maar op begrip moeten ze niet rekenen. Tenslotte, een juwelier ... dat is zelfstandig, dat verdient zwart geld met hopen en kan best tegen een paar overvalletjes nietwaar?

Neen, je moet tegen de overvaller zeggen 'kom binnen 15 minuten terug, ik moet de politie bellen en dan wachten tot ze mij komen helpen'

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...