Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 month later...

Gezien ik per 1 november ook eindelijk eens een eigen flatje krijg, zat ik hier ook al over na te denken. Gewoon een stevige zak in een emmer doen, de behoefte doen en dit vervolgens (na goed dicht geknoopt te hebben, je wil niet dat de shit de ventilator nóg verder raakt ;) ) ergens weggooien lijkt me dan wel het slimste. Een soort van bio toilet maken met zaagsel als geur bestrijder lijkt me dan ook niet verkeerd.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...