Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aanbod Aldi (België) op 26/04


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Het kleine/lage model heeft zo te zien een rond lontje, die zou ik laten liggen.

 

Het hoogste model lijkt een vlak lont te hebben. Mits goed uitgevoerd te vergelijken met een stormlamp. Echt een kwestie van uitproberen, want je staat versteld hoeveel slechte stormlampen er te krijgen zijn, terwijl het toch niet zo moeilijk lijkt om de juiste verhoudingen te kopiëren. Aangezien een nieuwe Feuerhand 225 17,50 kost zou ik voor die gaan, maar qua looks kan een stormlampje niet tippen aan dit model.

 

Wil je voor binnen licht hebben zou ik toch een Kosmos of Matador type brander prefereren. Meer en helderder licht, minder verbruik, nieuw echter een stuk prijziger en tweedehands ook aan de prijs. Voor 20 euro moet je een beetje mazzel hebben dan.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...