Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Waanzinnig goeie lampen sites;


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

@awol recent nog bij Sietsma geweest. Die druklampen die ze hebben is niet veel soeps meer. Gewone Feuerhand lampen hebben ze niet. Verder goed zoeken en je tijd nemen. Dan kom je af en toe nog een pareltje tegen voor een prikkie.

Link to post
Share on other sites

@AWOL: Niet dat ik gezien heb, ze hebben nog wat leger Petromax staan maar na wat ruilen van kast/extra onderdelen geloof ik dat ik de laatste complete heb. (afgezen van het instructieboek)

(de lampen die ze daar hebben zijn lictgebruikt cq wat krasjes maar geen deuken etc en het mechaniek werkt goed)

 

Wat een bizarre hoeveelheid licht komt er trouwens van zo'n lamp :)

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...