Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Onderhoud (Hoe onderhoud je een boog. Tips/Tricks)


Recommended Posts

Zoals het onderwerp al laat zien.....Hoe onderhoud ik een boog? (en pijlen?)

 

Hoe en met wat vet ik een pees in?

 

Hoe kan ik het beste mijn boog onderhouden/reinigen?

 

Ik heb zelf een pees van een kruisboog af en toe ingesmeerd met vaseline. Is dit juist?

 

Hoe kan ik mijn boog mooi en schoon houden? Warm water of een wax?

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Waarom je de pees dezelfde draai moet geven? Je moet rekening houden met de draaiingen die in de pees gedraaid zijn, die moeten wel gelijk blijven. Als je geen take-down heb (boog met afneembare werparmen) kun je het beste het bovenste oog naar beneden over de werparm schuiven en de boog zo opbergen. Bij een take-down kan je de onderste peesoog om de bovenste lat doen, of iets van een knijper of karabijnhaak gebruiken om de onderste en bovenste peesogen bij elkaar te houden.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...