Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Vandaag het hout in 2en gespleten. Nou ja eigenlijk 3 (oeps). Meteen mijn eerste lessen geleerd. Begin aan de dunne kant en nooit aan 2 kanten tegelijk.

Misschien dat ik van het 3de stuk een kinder boog maak.

 

Edit;

Ik heb onlangs gelezen dat het beter is om in het midden te beginnen met splijten. Dit omdat je dan 2 gelijkere stukken krijgt.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Inmiddels van het kleinste stuk hout nog een heel klein "kinder" boogje gemaakt. Ik kan deze redelijk snel maken en dan weet ik vast een beetje hoe het moet met een grotere boog waar meer werk in zit.

 

Mijn andere boog begint toch wel echt vorm te krijgen. Ik hoop hem ergens in het weekend af te hebben. Ik gebruik een hakmes ipv een bijl om het wat smaller en dunner te maken.

 

Hoe gaat het met die van jouw Jager?

Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...