Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ik word zo vrolijk van Marktplaats en Ebay.


Recommended Posts

  • Admin

Ik zag al dat Dick al regelmatig linkjes zet over potentiële goed aankopen om een Singer aan te kopen. Dick vertelde dat je vooral moet letten om het vliegwiel, hoe meer die glimt hoe minder die gebruikt is en dus beter. Zijn er nog meer tips die mensen gebruiken om te kijken of je een mooi apparaat te pakken hebt? Ik wil zelf wel een aantal tips geven over het onderhandelen en bieding op Marktplaats aangezien ik er bijna mijn leven van gemaakt hebt.

 

Misschien is het fijn om elkaar te helpen met linkjes naar sites waar je zo'n mooie Singer op de kop kan tikken. Als we een landelijke dekking hebben kunnen we met deze groep de prijzen ook zelf gaan beïnvloeden en gaan we gewoon een Singer monopoly beginnen :)

 

 

Tip 1: Zorg dat je informatie probeert in te winnen waarom degene iets wilt verkopen. Dit kan je doen in een hele vriendelijke e-mail waarbij je iets van jezelf prijs geeft en vraagt waarom die weg moet. Bellen is nog vele malen beter. Als je bijvoorbeeld te weten komt dat ze gaan verhuizen en hem dus ook echt kwijt moeten kan dit een mooie onderhandeling positie zijn.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Admin

Tip 2: Hoelang staat de advertentie al online en hoe vaak is die gezien en zijn er biedingen op. Bovenstaand voorbeeld van de Singer. Al sinds 16 september online, geen biedingen en weinig gezien (<100). Is een teken dat je hem spotgoedkoop kan inkoppen.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...