Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Heeee mede strijders in het natuurlijke leven. In mijn intro had ik al mijn interesse en voorkeur voor leven, in en met de natuur aangegeven en nu kom ik deze club tegen met zeer ervaren bushcrafters tot rookies als groepsleden. Zelf ergens er tussenin. Veel van de basistechnieken geleerd en toegepast tijdens looptochten maar door enkele jaren er niets meer mee te doen, veel weer kwijt geraakt helaas.

 

Zou super zijn als er vanuit deze groep een mogelijkheid zou zijn om 1x in de zoveel tijd bij elkaar te komen en te leren van de masters binnen deze groep.

 

BePrepared

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...