Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Handleiding voor Singer


Gast Vlinder

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ja dat maakt nogal wat uit. Als ik een foto zie van je machine, dan kan ik meestal wel vertellen welk type het is en welke handleiding je nodig hebt. Als ik de betreffende handleiding heb, dan kan ik een kopie meenemen naar de buksendag. De kosten daarvan bedragen ongeveer 25 euro,. Ha, ha, natuurlijk doe ik dat met plezier gratis voor jullie. Op het internet worden wel tegen absurde bedragen kopieen van handleidingen aangeboden. Maar als je goed zoekt, dan zijn er ook wel verzamelaars te vinden die nog wel een beetje normaal zijn en die ze gratis op hun site hebben gezet.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...