Ga naar inhoud
GENEGEERD

Gratis energie door koude kernfusie (bijna werkend)


Tom

Aanbevolen berichten

Zeer interessante materie en zo te zien nu wel erg plausibel;

(Zit ik mooi met mijn 10 petroleumkachels) :(

 

 

SAMENVATTING

In de E-Cat (Energy Catalyzer) vindt er z.g. koude kernfusie plaats met als ‘brandstof’ kleine hoeveelheden nikkelpoeder en waterstof met een nog geheime* katalysatorstof om een veilige en schone vorm van warmte-energie te produceren. Deze vorm van nucleaire fusie heeft dus geen radioactieve materialen nodig, produceert geen radioactief afval en stoot geen vervuilende stoffen in het milieu uit. De lage prijs en diverse andere voordelen kunnen ervoor zorgen dat dit de zo gewenste oplossing voor de energiecrisis is en wellicht ook voor de huidige economische crisis.

 

* Tijdens al die jaren van onderzoek en ontwikkeling van zijn E-Cat, waarin nikkelpoeder en waterstof een ‘koude kernfusie reactie’ oproepen, waardoor er meer energie wordt opgewekt dan nodig is om de reactie in stand te houden, hebben een behoorlijk aantal wetenschappers hem een bezoek gebracht, waarvan een aantal hem hebben geholpen met verbeteringen. Zelfs NASA is in zijn lab geweest en wilde hem naar Amerika halen om daar exclusief voor hen de reactoren te bouwen. Aangezien Rossi heel andere plannen heeft (het moet ten goede komen aan de gehele mensheid), is hij daar niet mee akkoord gegaan.

 

* In 2013 heeft een Amerikaans bedrijf 100 miljoen dollar betaald voor Rossi’s plannen van de E-Cat en heeft vele verbeteringen aangebracht.

 

* In mei 2013 kwam een onafhankelijk testverslag uit van testen gedaan door Europese wetenschappers, waaruit bleek dat de E-Cat grote hoeveelheden energie kon opwekken die niet het gevolg konden zijn van een chemische verbranding, maar van nucleaire aard moeten zijn. Natuurlijk, alweer werd dit verslag door de sceptici afgedaan als bedrog en geen enkele gevestigde media besteedde er enige aandacht aan.

 

* De koude kernfusie binnen de E-Cat levert geen gevaarlijke straling op, er kan geen meltdown optreden, het afval is niet radioactief en kan hergebruikt worden, de prijs van deze energie is bijna te verwaarlozen en de gebruikte brandstof (kleine hoeveelheden nikkelpoeder en waterstof) is bijna onuitputtelijk op aarde aanwezig. Er is al eens opgemerkt dat een personenauto een half jaar met een E-Cat reactor zou kunnen rijden voor 60 euro, dus constant zonder ooit te hoeven stoppen. Als je de auto na je werk voor de deur zet, dan kun je in principe de reactor gebruiken om je huis van stroom te voorzien, net andersom dan met een elektrische auto.

 

* Inmiddels wachten we op een tweede onafhankelijk testverslag van testen uitgevoerd door een aantal wetenschappers van drie Europese universiteiten.

 

* Er zijn nog veel en veel meer feiten die duiden op een perfecte werking van de E-Cat en een aanstaande energiedoorbraak. Veel mensen oordelen nu nog vaak te snel en uit vooroordeel. Koude kernfusie kan volgens hen niet werken omdat de natuurwetten dat niet toestaan. Er zijn echter voldoende theoretische studies gedaan die aantonen dat de natuurwetten geen enkel geweld wordt aangedaan, we moeten ze net wat anders interpreteren, dan past koude kernfusie exact binnen de wetten.

 

Zoals al opgemerkt, voor mij maakt het niet meer uit, ik wacht rustig het testverslag af en kijk wel wat er dan gaat gebeuren, of er breekt een energierevolutie uit, of de elite behoudt de macht door de kudde op de een of andere manier dom en in toom te houden, iets waar ze al honderden jaren ervaring in hebben.

 

LEES MEER OP DE SITE

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Gratis energie bestat niet zeggen de geleerden. Hopelijk hebben ze geen gelijk maar je eerste zin geeft al een clou waar het waarschijnlijk fout gaat: de energie die nodig is om nikkelpoeder te maken en om waterstof te produceren.

 

Ook die energie moet je in de totale berekening meenemen. En dan vrees ik dat er geen gratis energie vrijkomt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Bijna werkend", ja hoor, dat is 't al 10 jaar. Die grapjurk heeft echter nog nooit ook maar 1 serieus onafhankelijk onderzoek naar de werking van z'n e-cat toegelaten. Het ding staat altijd in een andere kamer dan de journalisten en zelfs de wetenschappes die hij uitnodigt laat 'ie niet z'n "werkende" apparaat bekijken, alleen maar een zooitje losse onderdelen die vervolgens weer de kast in gaan.

 

Hoe mooi de droom van vrije energie ook is; dit is gewoon de zoveelste oplichter...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...