Ga naar inhoud

maccrey

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

maccrey's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Heb je ook de rest van je water waardes gemeten, werkt je filter al (qua bacterieen). Azijn, dat vind een visje niet zo fijn, vooral een flinke scheut, doe het dan opbouwend en in kleine hoeveelheden. Doe je ook aan waterwissels, klein systeem 20% groot systeem 10% per week voor het verwijderen van feromonen en hormonen die de vissen afscheiden, er een teveel aan zorgt er voor dat ze minder hard groeien.
 2. gister een laagvliegende awacs radarvliegtuig over helmond richting noord-oosten. waarschijnlijk opgestegen vanaf eindhoven . In 7 jaar tijd hier nog niet over zien vliegen.
 3. goed bobje maar te veel tyraps , neem wat extra paracord mee kun je veel meer mee doen . ik heb zo'n rvs klap schepje [ff google ] werkt goed en lekker licht.schepnet vervangen door muskieten net.
 4. Ongelooflijk , hoe krijg jij het zo uit je mouw geschut. Misschien dat mijn vrouw nu overstag gaat!! Bedankt houdoe.(eerste bericht van pagina 2 @Kans)
 5. De super bunker buster, er is ook een kleinere versie de bunker buster. En er is nog nooit een bom gemaakt die niet is gebruikt!
 6. WD-40 2000 Uses List http://wd40.com/files/pdf/wd-40_2042538679.pdf
 7. Denk er ook aan dat vissen hormonen en feromonen afscheiden in het water . Er teveel van in het water leidt tot een langzamere groei en verminderde weerstand bij de vissen. Enkel alleen met actieve kool,ozoninstallaties en waterwissels kunnen de concentratie hormonen en feromonen in het water doen dalen.
 8. Ook een leuk winkeltje ,Biggelaar Dumphandel 0492-363467 Nijverheidsweg 13, 5421WN Gemert .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...