Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

maccrey

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over maccrey

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Heb je ook de rest van je water waardes gemeten, werkt je filter al (qua bacterieen). Azijn, dat vind een visje niet zo fijn, vooral een flinke scheut, doe het dan opbouwend en in kleine hoeveelheden. Doe je ook aan waterwissels, klein systeem 20% groot systeem 10% per week voor het verwijderen van feromonen en hormonen die de vissen afscheiden, er een teveel aan zorgt er voor dat ze minder hard groeien.
 2. gister een laagvliegende awacs radarvliegtuig over helmond richting noord-oosten. waarschijnlijk opgestegen vanaf eindhoven . In 7 jaar tijd hier nog niet over zien vliegen.
 3. goed bobje maar te veel tyraps , neem wat extra paracord mee kun je veel meer mee doen . ik heb zo'n rvs klap schepje [ff google ] werkt goed en lekker licht.schepnet vervangen door muskieten net.
 4. Ongelooflijk , hoe krijg jij het zo uit je mouw geschut. Misschien dat mijn vrouw nu overstag gaat!! Bedankt houdoe.(eerste bericht van pagina 2 @Kans)
 5. De super bunker buster, er is ook een kleinere versie de bunker buster. En er is nog nooit een bom gemaakt die niet is gebruikt!
 6. WD-40 2000 Uses List http://wd40.com/files/pdf/wd-40_2042538679.pdf
 7. Denk er ook aan dat vissen hormonen en feromonen afscheiden in het water . Er teveel van in het water leidt tot een langzamere groei en verminderde weerstand bij de vissen. Enkel alleen met actieve kool,ozoninstallaties en waterwissels kunnen de concentratie hormonen en feromonen in het water doen dalen.
 8. Ook een leuk winkeltje ,Biggelaar Dumphandel 0492-363467 Nijverheidsweg 13, 5421WN Gemert .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...