Ga naar inhoud

Nori_Cim

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Nori_Cim's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Als ik ga kijken bij mijn oma in de kelder, staan er 10tallen gevulde weckpotten. Is mijn oma dan ook een prepper? Van een eventuele SHTF is ze totaal niet van bewust en met de term preppen hoef ik al helemaal niet aan te komen. Voordat ik dat eens heb uitgelegd. Onbewust misschien wel ja. Het helpt haar domweg gewoon de winter door. Zoals al vaker gesteld in deze topic, wanneer ben je een echte prepper, wat zijn je beweegredenen en met welk doel, wat verwacht je van de toekomst. De term "preppen" is in dit onderzoek breed genomen denk ik.
 2. Ik heb ruim 300 rollen opgeslagen. Tja, nog niet over nagedacht hoe weg te werken Eigenlijk niet aan water gedacht. Wat een luxe eigenlijk om wc-papier te gebruiken. Maar het zelfde geldt voor conserveblikken, of nog erger eigenlijk. Waar laat ik straks een paar honderd lege blikken?
 3. Voor het kooktoestel en kachel gebruik ik gas cartridges. Verder gebruik ik petroleumstelletjes, kaarsen en batterijen.
 4. Ik ben nu een jaar bewust aan het preppen. Daarvoor heb ik echt overwogen of ik dit wilde doen of niet. Ik wilde mijzelf niet wegzetten als doomdenker, maar heb dit jaar enkele momenten gehad van, waar ben ik eigenlijk in hemelsnaam mee bezig?! Zoiets van, ach wat maakt het ook allemaal uit, we zien tegen die tijd wel. Schiet ik niet te ver door? Zo langzaam aan heb ik het preppen een goede plek kunnen geven en zie het als iets extra's. Als een leerzame hobby. Zoals Mr. Gold al stelde; Preppen is respect voor het leven hebben! Ja, dat heb ik zeker. Ik leef graag en prijs mij gelukkig van elke dag dat ik mag genieten in gezondheid. Preppen is een mentaliteit, om je zelf denken, voor je dierbaren willen zorgen, voor jezelf willen opkomen. Dus Een dikke 8
 5. Ik ga er van uit dat als ik bij de supermarkt aankom, al het eetbare al (bijna) weg is. Een paar karren vol en al het blik voer bij de Appie Happie is al weg. Ten eerst al het eetbare wat er nog over is. Koek, beschuit, kattenvoer. Zoniet dan toch wat luxer zoals rookwaar en verzorgingsspullen. Vooral plee papier is niet geheel onbelangrijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...