Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Nori_Cim

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Nori_Cim

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Als ik ga kijken bij mijn oma in de kelder, staan er 10tallen gevulde weckpotten. Is mijn oma dan ook een prepper? Van een eventuele SHTF is ze totaal niet van bewust en met de term preppen hoef ik al helemaal niet aan te komen. Voordat ik dat eens heb uitgelegd. Onbewust misschien wel ja. Het helpt haar domweg gewoon de winter door. Zoals al vaker gesteld in deze topic, wanneer ben je een echte prepper, wat zijn je beweegredenen en met welk doel, wat verwacht je van de toekomst. De term "preppen" is in dit onderzoek breed genomen denk ik.
 2. Ik heb ruim 300 rollen opgeslagen. Tja, nog niet over nagedacht hoe weg te werken Eigenlijk niet aan water gedacht. Wat een luxe eigenlijk om wc-papier te gebruiken. Maar het zelfde geldt voor conserveblikken, of nog erger eigenlijk. Waar laat ik straks een paar honderd lege blikken?
 3. Voor het kooktoestel en kachel gebruik ik gas cartridges. Verder gebruik ik petroleumstelletjes, kaarsen en batterijen.
 4. Ik ben nu een jaar bewust aan het preppen. Daarvoor heb ik echt overwogen of ik dit wilde doen of niet. Ik wilde mijzelf niet wegzetten als doomdenker, maar heb dit jaar enkele momenten gehad van, waar ben ik eigenlijk in hemelsnaam mee bezig?! Zoiets van, ach wat maakt het ook allemaal uit, we zien tegen die tijd wel. Schiet ik niet te ver door? Zo langzaam aan heb ik het preppen een goede plek kunnen geven en zie het als iets extra's. Als een leerzame hobby. Zoals Mr. Gold al stelde; Preppen is respect voor het leven hebben! Ja, dat heb ik zeker. Ik leef graag en prijs mij gelukkig van elke dag dat ik mag genieten in gezondheid. Preppen is een mentaliteit, om je zelf denken, voor je dierbaren willen zorgen, voor jezelf willen opkomen. Dus Een dikke 8
 5. Ik ga er van uit dat als ik bij de supermarkt aankom, al het eetbare al (bijna) weg is. Een paar karren vol en al het blik voer bij de Appie Happie is al weg. Ten eerst al het eetbare wat er nog over is. Koek, beschuit, kattenvoer. Zoniet dan toch wat luxer zoals rookwaar en verzorgingsspullen. Vooral plee papier is niet geheel onbelangrijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...