Ga naar inhoud

Nevaeh

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  West-Friesland
 • Interesses
  Festivals, Kamperen, Greenpeace, Preppen
 • Beroep
  Hulpverlener gezondheidszorg

Nevaeh's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Zolang ze niet uitgedroogd zijn wel.
 2. Als je 2000 jaar en nogwat de schrikkeldagen eraf telt was 21-12-2012 ergens vorig jaar?
 3. Nevaeh

  Sirene

  Vaak als ik de sirenes hoor bedenk ik me pas na een aantal seconden dat het weer "die tijd van de maand" is.. ik schrik er nog best vaak van op.. Als ze Nederland iets willen flikken moet dat haast wel op de eerste maandag van de maand zijn.. niemand die het verwacht :')
 4. Zeer nice, alleen een beetje hetzelfde probleem dat ik heb als met belgië.. Je gaat er niet zomaar "effe" heen. Ik heb het overigens niet zo op potten, ik heb liever blik, blik kan een pittig stootje hebben. Maar bedankt voor de tip .
 5. Een terp bedoel je? Maar ik ben geen fries west-friesland is een gedeelte van noord-holland. Ik zit hier op een NAP van 0,7.. ik sluit mn gas water en licht af, trek de benedenverdieping leeg en ik zie verder geen probleem.. alleen dat mn houtvoorraad doorweekt is dan..
 6. Als je om economische reden ontslag krijgt, moet je helaas wel budget preppen . @CityPrepper wat je zegt over grofvuil is een goede tip, ik ga altijd wel even de stapel na als het weer zover is.
 7. Dan sta ik fijn tot m'n knieën in het water..
 8. Ik zou me eerder druk maken om tampons dan, ik geef geen zak om chocola :').
 9. Dat is zeker nice Richard, maar voor de mensen onder ons die een eigen moestuin hebben is het verbouwen van je eigen tabak natuurlijk ook mogelijk en wellicht ook handig als ruilmateriaal? Of je stopt natuurlijk met roken, dat is nog beter. Ik kan me wel 100 dingen bedenken die ik allemaal in mijn tuintje wil hebben groeien, maar vroeg of laat trekt dat natuurlijk ook de aandacht .
 10. Hangt af van hoe erg de shit aan is.. Maar ik heb genoeg koffie en oploskoffie zelfs nog in huis, voor heel wat bakkies troost (toepasselijke naam hihi).
 11. Het zou niet verkeerd zijn om een paar sloffen sigaretten in huis te hebben ter onderhandeling bv haha.
 12. Nice thanks! Inderdaad zoiets!
 13. Ik ben voor mijn voorraden opzoek naar aardappels in blik.. Weet iemand waar ze dat verkopen?? Een aantal jaar geleden in Belgie heb ik het wel in de supermarkt gezien, maar om nu helemaal uit te wijken naar belgie voor aardappels in blik...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...