Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Heidiho

Lid
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Heidiho

 • Titel
  Elementary prepper
 1. Kijk eens naar een Pinnacle 350 Double Layer XL. http://www.gelert.com/products/pinnacle_350_double_layer_sleeping_bag. Comfort: -4.8C to -11.3ºC.Size: 240 x 90 x 60cm Weight: 2.36Kg Packed Size: 50 x 26cm
 2. Ik zou gaan voor een ribz front pack. Wel makkelijk en tactisch. [ATTACH=CONFIG]5766[/ATTACH]
 3. Nutnfancy zweert ook bij dit spul. om bomen mee te zagen of hout mee te kloven met een survival mes. heb zelf ook een busje in mijn bob.
 4. Midlan alan 42 porto. Echter geen flauw idee hoe dat ding werkt.
 5. Een survival kit: mini gerber multitool, firesteel, lucifers, waxinelampje, spiegel, condoom, survival instructies, potlood, papier, kompas, staaldraad, visgerei, naaiset, veiligheidspelden, zaagje, tampon, zout, liter plastic zakje, led lampje, paracetamol, theezakje, contant geld, pleisters, ducktape, dun touw, fluitje. [ATTACH=CONFIG]1391[/ATTACH]
 6. Ik heb bij dicks in leeuwarden gekeken.toevallig ook naar de productiedatum van de finse gasmasker. was geloof ik van 1985 of 1988.
 7. Organiseer een groot voor de hele gemeente en druk pamflets met de tekst 'Survival X'. Dan kun je wel wat menigte en media verwachten
 8. Je kunt altijd naar Aalten. Wachters van de nacht. Een groep gelovigen die zichzelf de ‘Wachters van de nacht’ noemen, heeft in het dorp Aalten in de Achterhoek op een boerderij een gemeenschap gesticht om zich te wapenen tegen het einde der tijden dat volgend jaar Nederland zal treffen. De bewoners van de boerderij leven volledig zelfvoorzienend. Ze verbouwen eigen voedsel en slaan voorraden voor het geval de winkelvoorraden tijdens een ramp niet voldoende zijn.
 9. Ik heb geen verstand in het bouwen van bunkers, maar zag deze opslag container op internet staan. Wellicht een optie om deze in te graven. http://agrarisch.marktplaza.nl/bunkers/demontabele-opslag-bunker-container-materiaalcontainer-24245605.htm. zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
 10. Ik woon vlakbij grou. . Echt behoorlijk groot en is nog steeds redelijk actueel. Er is nog een documentaire van de bunkers in Grou gemaakt. http://www.youtube.com/watch?v=g0VnwMc1MmU. Niet dat ik een kans maak, maar toch.
 11. Ik kwam deze website tegen http://www.mysecretguides.com/stirling2/ . Ze worden verkocht als een soort nood generator. De kosten hiervan zijn mij onbekend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...