Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

hayauchi

Lid
 • Aantal items

  102
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

84 Uitstekend

Over hayauchi

 • Titel
  Banned

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Enkele statusupdate

Bekijk alle updates door hayauchi

 1. Wees niet smartass. Dit is advies ook voor normale tijden natuurlijk. Bijvoorbeeld mensen hier (ik denk net als overal) zijn volledig verslaafd aan achtergebleven TV-shows.

  Urenlang zij zitten voor de TV en volgen dat spul, en ze commentaar op overal. Ik bespreek nooit met hen mijn advies dat ik niet dat s kijken naar..t en dat het is gehandicapt.

  Voor hen, ze geloven dat ik het te kijken, ik ben net als hen. Nu dit domme onzin voorbeeld kan lijken, maar het is slechts voorbeeld.

  Ik ga zoals dat met alle andere dingen, zeer zelden ik ga in de discussie met de mensen en proberen te bewijzen dat ze zich vergissen. Zij verdienen om te leven hun leven als dat en het is OK.

  Soms als ik vond man die is de moeite waard van "opslaan" probeer ik om te bespreken met hem mijn manier van leven, waarden, enz. Misschien is er toekomstige prepper in hem.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...