Ga naar inhoud

MvMiax

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

MvMiax's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

14

Reputatie

  1. Zelf heb ik een aantal bakken van de Action. Heel goedkoop, maar werkt voor nu nog prima Die IRIS power opbergboxen zijn inderdaad erg mooi, misschien voor de toekomst Hebben jullie pakken water ook in boxen of gewoon los?
  2. Hierzo hetzelfde, heb er niets aan gemist de laatste jaren. Naar kijken is net zo leuk, en denk dat het ook te maken heeft dat ik weer wat ouder aan het worden ben Verbieden hoeven ze van mij niet, hoewel die jongeren die er misbruik van maken of het gooien naar willekeurige (onschuldige) mensen en omstanders best wel harder aangepakt mogen worden door de politie. Dat gebeurt m.i. veels te weinig.
  3. Het is misschien erg kort door de bocht om te stellen dat Tor enz niet nuttig zijn omdat de overheid dit allang heeft gekraakt, of kan kraken. 'We' moeten het 'ze' niet te makkelijk maken lijkt me. Openbare Wifi-spots gebruik ik zelf niet (nauwelijks) hoewel ik met de laptop nog wel eens de neiging heb om gemakshalve in te loggen, en dat terwijl ik ook een 4G verbinding heb. Online privacy is onmogelijk, maar goed verborgen blijven is wel te doen. Vind het wel een ontzettend interessant onderwerp, iets waar ik me later nog in wil gaan verdiepen. Zeker omdat het met de dag belangrijker wordt voor een ieder van ons.
  4. Heb wel een FB account, maar daar zet ik vrijwel niets op. Geen foto's, data en of dingen waar ik mee bezig ben. Wellicht dat ik t nog een keertje verwijder in de toekomst. Ben me zeer bewust hoe het zit met zaken die je 1x post, het is gelijk vereeuwigd. Dus van mijn kant zo min mogelijk informatie, dan is er ook zo min bekend bij anderen / de hoge heren in de ivoren torens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...