Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Sibbe9200

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Sibbe9200

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Lege doosjes van bv vitaminen worden waterdichte containers voor belangrijke spullen te bewaren.
 2. Dan maar even ter attentie van recente leden
 3. Ik weet niet of het al eens gepost is maar bij deze een zeer goede link voor gratis PDF's van de "When there is no doctor/ dentist/..." boeken: http://hesperian.org/books-and-resources/
 4. Ik ben tot pagina 18 van dit onderwerp geraakt en ga andere keer verder lezen. Misschien staat het er al ergens tussen maar toch nog niet tegen gekomen: Voor de vrouwen (of mannen met lang haar) extra rekkers om lang haar op een staart te doen.
 5. Sibbe9200

  Water waterval

  Tijdens onze zoektocht doorheen het forum voor info en gebruikerservaringen met waterfilters vroegen we ons toch iets af: Tijdens onze laatste trektocht in Noorwegen hebben we telkens van een waterval gedronken. Onze redenering: dit komt rechtstreeks van een besneeuwde sneeuwtop en heeft nergens stil gestaan dus is goed om te drinken. Klopt dit echter wel? Heb gegoogeld en vond niet echt een antwoord. Ziek zijn we alleszins niet geworden en het was het lekkerste water dat we ooit gedronken hebben. (Ik had dit gisteren reeds gepost maar blijkbaar is de post niet op het forum ger
 6. Door plaatsgebrek staat onze voeding (blikken tonijn, tomatenpuree, erwten alsook dozen rijst) op zolder en daar wordt het best warm in de zomer. Tegen volgende zomer zal dit hopelijk naar de garage kunnen verplaatst worden. We weten dat het beter in een koele omgeving staat maar het kon nu eenmaal niet anders. Wat zijn de mogelijke gevolgen? Thx!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...