Ga naar inhoud

Sibbe9200

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Sibbe9200's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Lege doosjes van bv vitaminen worden waterdichte containers voor belangrijke spullen te bewaren.
 2. Dan maar even ter attentie van recente leden
 3. Ik weet niet of het al eens gepost is maar bij deze een zeer goede link voor gratis PDF's van de "When there is no doctor/ dentist/..." boeken: http://hesperian.org/books-and-resources/
 4. Ik ben tot pagina 18 van dit onderwerp geraakt en ga andere keer verder lezen. Misschien staat het er al ergens tussen maar toch nog niet tegen gekomen: Voor de vrouwen (of mannen met lang haar) extra rekkers om lang haar op een staart te doen.
 5. Sibbe9200

  Water waterval

  Tijdens onze zoektocht doorheen het forum voor info en gebruikerservaringen met waterfilters vroegen we ons toch iets af: Tijdens onze laatste trektocht in Noorwegen hebben we telkens van een waterval gedronken. Onze redenering: dit komt rechtstreeks van een besneeuwde sneeuwtop en heeft nergens stil gestaan dus is goed om te drinken. Klopt dit echter wel? Heb gegoogeld en vond niet echt een antwoord. Ziek zijn we alleszins niet geworden en het was het lekkerste water dat we ooit gedronken hebben. (Ik had dit gisteren reeds gepost maar blijkbaar is de post niet op het forum geraakt? Misschien heb ik een fout gemaakt bij de verwerking.)
 6. Door plaatsgebrek staat onze voeding (blikken tonijn, tomatenpuree, erwten alsook dozen rijst) op zolder en daar wordt het best warm in de zomer. Tegen volgende zomer zal dit hopelijk naar de garage kunnen verplaatst worden. We weten dat het beter in een koele omgeving staat maar het kon nu eenmaal niet anders. Wat zijn de mogelijke gevolgen? Thx!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...