Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Eskimojager

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Eskimojager

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wim Hof is een fenomeen. Ik ken twee mensen die op dit moment een training bij hem volgen. Ze zijn erg onder de indruk van zijn methode. Helaas zijn de trainingen voor dit jaar volgeboekt.
 2. @Stuudje; ik wilde een kleine mobiele als back-up. On topic; mijn bestelling was redelijk qua kwaliteit, maar uiteindelijk (invoerrechten etc) duurder dan vergelijkbare NL producten.
 3. Een maand geleden een handbediende koffiemolen besteld. Verzending duurde erg lang (20 werkdagen, als je niet extra wil betalen). Pas afgelopen vrijdag binnen gekregen. Moet ook nog even ruim 17 euro invoerrechten en btw aan de postbode betalen.....
 4. Het lijkt mij erg veel informatie in die twee dagen; 40 planten/kruiden herkennen, 20 gebruiken, vuur maken (vuurboog?), touw maken, bouwen van een onderkomen, water zuiveren.... Dat is erg veel in die twee dagen is mijn eigen ervaring. Wellicht dat een 'uitgekleed' programma effectiever is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...