Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cosmopolitain

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Cosmopolitain

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Alles in het honderd laten lopen, jammer voor zo'n volk ze verdienen beter
 2. Als 18 jarige kreeg ik een boek "we amuseren ons kapot " , vertaalt uit het engels kamer deed debatteren op woensdag avond, en we keken allemaal voetbal. Donderdag gaven de kranten de voetbal uitslagen , geen verslag van de debatten . vroeger was geluk gewoon
 3. @Pathfinder, bedankt voor je verhaal , volkstuincomplex zal ook blij zijn met een bijenkast
 4. Interessant , kan je een beetje omschrijven wat je allemaal vooraf hebt gedaan en hoe je dit kan plaatsen in je woon-werk omgeving. De ervaringen en beleving van iemand die start zijn vaak puur en duidelijk. Succes met je hobby en bijdrage aan het milieu.
 5. Als nieuwkomer lees ik veel , is een prepper geen individualist? , leiderschap en draaiboeken , voorkomen chaos. Juist in de chaos waar wij voor preppen is handelen belangrijk, elke zorg en keuze die je maakt is er om zelf en je naasten te redden. Welke grens trekje , wie is je naaste ? Flexibel zijn en korte lijnen . Mijn beeld is een BOL , waar ik als mens op terug kan vallen met enkele naaste. geen zorg voor andere welke mijn slagvaardigheid nadelig kunnen beinvloeden . In je kleine kring is leiderschap al een gegeven, mogelijk wel met andere een locatie geschikt maken als BOL , waar ieder
 6. Zulke lampen zijn wel goed voor een shelter , de warmte is goed voor een acceptable verhoging van de omgevingstemperatuur , Tunnel tent bij -10 graden Celsius , kwam op een temperatuur van 5 graden .
 7. Als buitensporter heb ik al een redelijke prepper uitrusting , kijk eens naar lampen met een vergasser, is geschikt voor Multi-feul , maar wil je toch gas , dan is dit merk je ook van dienst. http://www.coleman.eu/Benelux/c-402-stoves-lanterns.aspx succes
 8. Graag wil ik een bijdrage doen in deze discussie. Een praktijk verhaal, een ervaringsverslag van een moeder , die een ziek kind had door een gistcultuur in de darmen . Het gezin had in Afrika een bijdrage gedaan aan een ontwikkelingsproject, waar haar zoontje een gist in zijn darmen had gekregen wat zijn gezondheid erg nadelig beïnvloedde . Deze periode verkocht ik paardenvoer, ik had uit de veehouderij branche een gist cultuur gevonden , welke de benutting van het voer verbeterde. Deze moeder was al een heel traject van de gezondheidszorg doorlopen zonder de verbeterde gezondheid van
 9. Een stem uitbrengen is mooi, helaas gaan die haagse droeftoeters er allerlei euforie aan koppelen, als gemotiveerde mensen in het land het goed doen:( Wanneer koppelen ze die hetze eens los.
 10. Ik ben nieuw hier , eerlijk heb ik ook een prepper gedachte, maar als je maatschappij bewust leeft hoef je dat toch niet als een soort "verzet" ondergronds te doen? een slimme................ is op de toekomst voorbereid.
 11. Het getekende principe is wat ook gebruikt wordt om hammen en worsten etc koud te roken ter conservering. Dit gebeurt in omringende landen in een rookschuur , met een externe verbrandingskamer, waar de rook koud langs het voedsel gaat. (25 graden) Voor simpelere oplossingen zijn gewoon ketel BBQ's te gebruiken waarin een cold smoke unit wordt geplaatst , wat een smeulend rookmeel inhoud .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...