Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

qc1500

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over qc1500

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik hoop dat de biomarkt geen succes is. Het water en licht wordt afgesloten en niemand meer geld besteed aan Utopia. Geld op.... en dan wordt het pas leuk. Vind het ook al knap hoe er midden in de loods een wc en douche gemaakt wordt. Riolering was er al? Het had een leuk programma kunnen zijn, als ze met 0 euro zouden beginnen.
 2. Ik hoop wel, dat ze alle ellende die wij moeten betalen ook moeten betalen. Stroom, water, onroerend goed belasting, gemeenteheffingen enz. Zijn ze snel door die 10000euro heen.
 3. Ik denk dat mijn hond ook stuk is
 4. Ik heb maar een simpele 4 watt met magneetvoet. Ligt al wat jaartjes in de schuur. Zal hem eens in de auto gaan bouwen. Ik heb dus niet veel bereik, maar goed, een klein cirkeltje is ook een cirkeltje.
 5. Seasick Steve. Een voormalige zwerver die met oude zooi de mooiste muziek maakt.
 6. Wat je ook kunt gebruiken is katoenen scheerlijn, word bij iedere kampeerzaak verkocht. Goedkoop en je hebt dus 2 in 1 ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...