Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

vermoeid

Lid
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

64 Uitstekend

3 Volgers

Over vermoeid

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  midden van het land
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Kon overigens niet zien of het inderdaad een Stromeyer is. Weinig info helaas .. oops.. link ook weg. potv.... enz...
 2. Mooie tent, wat kost deze eigenlijk..Ben overal aan het zoeken maar zie tot nog toe geen prijskaartje. Bericht aangepast.. heb een prijskaartje gevonden 150 Zwitserse frank = € 143 en een beetje ..moeite waard om over na te denken..
 3. Zwart geld bestaat niet. Is kretelogie van een heeeeel klein groepje. Best wel slim aangepakt overigens van die luitjes. Kijk je naar de basis van dit gezwets dan komt het er domweg op neer dat het hebbe hebbe hebbe hebbe is.. Dat zogenaamde zwart geld circuleert buiten hun controle..heeee... goh.....daar zijn de witteboorden weer. Oja..dit is ook een goeie .. dat zwarte geld wordt allemaal met misdaad bij elkaar geharkt.. wat een zwets...zolang jij nog geen 100% slaaf bent pakken we alles maar dan ook echt alles van je af...Hoe je aan de centjes komt dondert niet... afpakken..van mij mij mij
 4. Ik snap die hackers echt niet... kijk de truc even af bij die blauwe envelop organisatie,, beetje investeren in een blauw envelopje en wat kopietjes van diverse in elkaar geknutselde formulieren met lollig rekeningnummertje en een heel veel volk geeft zonder morren zijn geld af.. Niks technisch..geen machinetaaldenken geen bits/bots en bats en zo...even de gebruiksaanwijzing lezen van het kopieermasjien en klaar is kees.2e klasser kan dat al..Domme mensen die hackers. Je kunt natuurlijk ook politicus worden..das helemaal risico vrij roven..
 5. Zelfvoorzienend is hard werken, dat klopt. Maar het geeft wel een hele hoop voldoening. En rust. Daarbij komt dan ook nog dat je veel minder bestolen wordt door de roverheid die jou eigenlijk het liefst na een volgzaam en hardwerkend leven ( voor een ander) een spuitje geeft. Dat om kosten te besparen, ondanks het feit dat dit land geld in overvloed heeft. Kortom, off the grid gaan , zo snel mogelijk.. De shit zit al in de ventilator.. en flink ook..Pensioen en aow...ach .. als je daar op blijft hopen..tja...
 6. Wat @Kans verteld klopt. Een aantal mensen begrijpt heel erg goed hoe je een massa moet bespelen. Die hebben goed door dat oorlogen eigenlijk niet nodig zijn, ( maar wel lekker, lijdt de aandacht af) Financieel uitknijpen en alle mogelijkheden beperken/afnemen om je uit deze situatie te kunnen redden. Men slaat elkaar de hersens in voor het welzijn van een heeeeeeeeeeel klein groepje. Mensen prep je te barsten !! Er komt een beroerde tijd aan en zoals nu de agenda loopt ziet het er naar uit dat het ook snel gaat gebeuren.
 7. En dan dit, ik weet het, soms staan er zaken op het internet waar 100 kilo zout bij moet, Gezien het feit dat Ebola gepatenteerd is door een of ander farma huppeldepup samen met het vaccin geef ik het onderstaande veel credit. Arts ontwikkelde met leger medicijn, vervolgens totaal genegeerd. Richard C. Davis, arts en voormalig luchtvaartchirurg bij de Amerikaanse marine met een indrukwekkende staat van dienst, vertelde aan het hoofd te hebben gestaan van een project om het medicijn RC-2Beta te ontwikkelen. In de herfst van vorig jaar begon zijn bedrijf samen te werken met het leger a
 8. Dat is dus een sublieme manier om je rippen.. Storing, ik moet toegeven dat het inderdaad goed bedacht is. Het vervelende is alleen dat het verschil tussen rijk en arm straks zal bestaan uit wie er wel of geen water en eten heeft.
 9. Tja, en dan lees je dit http://www.informationclearinghouse.info/article39966.htm Dat kan er ook nog wel bij. Krijg toch lichtelijk de indruk dat preppen zo gek niet is.Een beetje redelijk haast ermee maken overigens ook. Met preppen uiteraard.
 10. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het helemaal niet de bedoeling is om ons mensen te helpen. Het verhaal van KS staat niet op zichzelf. Heb meerdere keren een roepende in de woestijn meegemaakt. Respect voor deze mensen. Vaak worden deze mensen volkomen aan de kant geschoven, ze zijn vervelend, prikken, steken, jengelen, zaniken, zeuren enz. en zorgen ervoor dat mensen zelfstandig gaan denken. "Dat is pas echt paniek". "Dat kan toch zomaar niet, waar moet het heen met de wereld als "bijna" iedereen zelfstandig gaat denken.
 11. vermoeid

  Ebola complot

  De reactie van het publiek op het probleem wordt ook aangestuurd/gemanipuleerd... En inderdaad, het rode kruis is op z'n minst een dubieus orgaan met een zeer schimmig achtergrondje.
 12. vermoeid

  Ebola complot

  Langzaam wordt het wel duidelijk. Ebola zoals het nu gepresenteerd wordt schijnt niet te bestaan. Ga je dus ook niet aan dood. Het vaccin is wel dodelijk..Er duiken dus steeds meer berichtten op voor alweer een fals flag. Hegeliaanse dialectiek ten voeten uit. En ja..er zit daar spul in de grond waar een aantal mensen van willen profiteren... de rest laat zich wel raden.
 13. vermoeid

  Ebola complot

  Ik heb hier en daar eens flink rond gezocht en voorlopig kom ik tot (helaas) de conclusie dat het inderdaad designer virussen zijn, aids, ebola, mexicaanse griep, enz. kennelijk blijkt het ebola verhaal toch niet zo effectief te zijn. Zag een filmpje van een ebola dode die naderhand opstond, geld kreeg en wegwandelde. Waar rook is is vuur, er zijn meer zaken waar gebruik maakt van acteurs. Kortom, mij bekruipt het gevoel dat iedereen weer vreselijk gen......d door degenen die er uiteindelijk beter van worden. Farma dus.. En dan inderdaad verplicht vaccin met onder ander kwik erin en geen moer
×
×
 • Nieuwe aanmaken...