Ga naar inhoud

vermoeid

Lid
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  midden van het land
 • Nieuwsbrief
  Ja

vermoeid's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

64

Community reputatie

 1. Kon overigens niet zien of het inderdaad een Stromeyer is. Weinig info helaas .. oops.. link ook weg. potv.... enz...
 2. Mooie tent, wat kost deze eigenlijk..Ben overal aan het zoeken maar zie tot nog toe geen prijskaartje. Bericht aangepast.. heb een prijskaartje gevonden 150 Zwitserse frank = € 143 en een beetje ..moeite waard om over na te denken..
 3. Zwart geld bestaat niet. Is kretelogie van een heeeeel klein groepje. Best wel slim aangepakt overigens van die luitjes. Kijk je naar de basis van dit gezwets dan komt het er domweg op neer dat het hebbe hebbe hebbe hebbe is.. Dat zogenaamde zwart geld circuleert buiten hun controle..heeee... goh.....daar zijn de witteboorden weer. Oja..dit is ook een goeie .. dat zwarte geld wordt allemaal met misdaad bij elkaar geharkt.. wat een zwets...zolang jij nog geen 100% slaaf bent pakken we alles maar dan ook echt alles van je af...Hoe je aan de centjes komt dondert niet... afpakken..van mij mij mij mij ...oja.. en doe je leven er ook eventjes bij..wel zo makkelijk...
 4. Ik snap die hackers echt niet... kijk de truc even af bij die blauwe envelop organisatie,, beetje investeren in een blauw envelopje en wat kopietjes van diverse in elkaar geknutselde formulieren met lollig rekeningnummertje en een heel veel volk geeft zonder morren zijn geld af.. Niks technisch..geen machinetaaldenken geen bits/bots en bats en zo...even de gebruiksaanwijzing lezen van het kopieermasjien en klaar is kees.2e klasser kan dat al..Domme mensen die hackers. Je kunt natuurlijk ook politicus worden..das helemaal risico vrij roven..
 5. Zelfvoorzienend is hard werken, dat klopt. Maar het geeft wel een hele hoop voldoening. En rust. Daarbij komt dan ook nog dat je veel minder bestolen wordt door de roverheid die jou eigenlijk het liefst na een volgzaam en hardwerkend leven ( voor een ander) een spuitje geeft. Dat om kosten te besparen, ondanks het feit dat dit land geld in overvloed heeft. Kortom, off the grid gaan , zo snel mogelijk.. De shit zit al in de ventilator.. en flink ook..Pensioen en aow...ach .. als je daar op blijft hopen..tja...
 6. Wat @Kans verteld klopt. Een aantal mensen begrijpt heel erg goed hoe je een massa moet bespelen. Die hebben goed door dat oorlogen eigenlijk niet nodig zijn, ( maar wel lekker, lijdt de aandacht af) Financieel uitknijpen en alle mogelijkheden beperken/afnemen om je uit deze situatie te kunnen redden. Men slaat elkaar de hersens in voor het welzijn van een heeeeeeeeeeel klein groepje. Mensen prep je te barsten !! Er komt een beroerde tijd aan en zoals nu de agenda loopt ziet het er naar uit dat het ook snel gaat gebeuren.
 7. En dan dit, ik weet het, soms staan er zaken op het internet waar 100 kilo zout bij moet, Gezien het feit dat Ebola gepatenteerd is door een of ander farma huppeldepup samen met het vaccin geef ik het onderstaande veel credit. Arts ontwikkelde met leger medicijn, vervolgens totaal genegeerd. Richard C. Davis, arts en voormalig luchtvaartchirurg bij de Amerikaanse marine met een indrukwekkende staat van dienst, vertelde aan het hoofd te hebben gestaan van een project om het medicijn RC-2Beta te ontwikkelen. In de herfst van vorig jaar begon zijn bedrijf samen te werken met het leger aan een Level-4 biowapenfaciliteit in Maryland. Volgens Davis was het onderzoek een groot succes; RC-2Beta wist vier van ’s werelds dodelijkste virussen uit te schakelen. Bovendien bleek met middel niet giftig, dus werden gezonde cellen intact gelaten. ‘Iedereen was enorm opgewonden, want zo’n anti-viraal medicijn dat zoveel verschillende virussen kon doden zonder normale cellen aan te tasten is er nog nooit geweest,’ vervolgde Davis. Vlak nadat dit werd vastgesteld zegde het leger zonder enige verklaring alle samenwerking op. Op telefoontjes werd niet gereageerd. Twee weken later brak in West Afrika ebola uit. Davis contacteerde alle grote media, maar niet één was bereid om zijn verhaal te publiceren of uit te zenden. Ook de WHO, het CDC, de FDA, het National Institute of Health, DARPA en Artsen zonder Grenzen weigerden hem aan te horen. Inmiddels probeert de arts het via het uit Florida afkomstige Congreslid David Jolly. En denk maar niet dat dit vaccin niet geproduceerd wordt. Voor de kleine elite ligt dit allang klaar. Ook hier weer subliem spel om iedereen wel iets meer als een oor aan te "n........n " Oja.. en dan ook nog formaldehyde in waterbronnen te mikken om ebola achtige verschijnselen te krijgen.
 8. Dat is dus een sublieme manier om je rippen.. Storing, ik moet toegeven dat het inderdaad goed bedacht is. Het vervelende is alleen dat het verschil tussen rijk en arm straks zal bestaan uit wie er wel of geen water en eten heeft.
 9. Tja, en dan lees je dit http://www.informationclearinghouse.info/article39966.htm Dat kan er ook nog wel bij. Krijg toch lichtelijk de indruk dat preppen zo gek niet is.Een beetje redelijk haast ermee maken overigens ook. Met preppen uiteraard.
 10. Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het helemaal niet de bedoeling is om ons mensen te helpen. Het verhaal van KS staat niet op zichzelf. Heb meerdere keren een roepende in de woestijn meegemaakt. Respect voor deze mensen. Vaak worden deze mensen volkomen aan de kant geschoven, ze zijn vervelend, prikken, steken, jengelen, zaniken, zeuren enz. en zorgen ervoor dat mensen zelfstandig gaan denken. "Dat is pas echt paniek". "Dat kan toch zomaar niet, waar moet het heen met de wereld als "bijna" iedereen zelfstandig gaat denken.
 11. vermoeid

  Ebola complot

  De reactie van het publiek op het probleem wordt ook aangestuurd/gemanipuleerd... En inderdaad, het rode kruis is op z'n minst een dubieus orgaan met een zeer schimmig achtergrondje.
 12. vermoeid

  Ebola complot

  Langzaam wordt het wel duidelijk. Ebola zoals het nu gepresenteerd wordt schijnt niet te bestaan. Ga je dus ook niet aan dood. Het vaccin is wel dodelijk..Er duiken dus steeds meer berichtten op voor alweer een fals flag. Hegeliaanse dialectiek ten voeten uit. En ja..er zit daar spul in de grond waar een aantal mensen van willen profiteren... de rest laat zich wel raden.
 13. vermoeid

  Ebola complot

  Ik heb hier en daar eens flink rond gezocht en voorlopig kom ik tot (helaas) de conclusie dat het inderdaad designer virussen zijn, aids, ebola, mexicaanse griep, enz. kennelijk blijkt het ebola verhaal toch niet zo effectief te zijn. Zag een filmpje van een ebola dode die naderhand opstond, geld kreeg en wegwandelde. Waar rook is is vuur, er zijn meer zaken waar gebruik maakt van acteurs. Kortom, mij bekruipt het gevoel dat iedereen weer vreselijk gen......d door degenen die er uiteindelijk beter van worden. Farma dus.. En dan inderdaad verplicht vaccin met onder ander kwik erin en geen moer helpen. Je wordt el wel ernstig ziek , (hoera, handel denkt farma) Daarbij komt ook dat naar mijn overtuiging voor iedere natuurlijke ziekte een natuurlijk medicijn is. Zelfs voor geproduceerde ziektes zijn er vaak nog wel oplossingen in de natuur. Hoe dan ook ebola blijft een eng verhaal, alleen al door de zieke geesten die dit bedenken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...