Ga naar inhoud

vermoeid

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vermoeid

  1. Kon overigens niet zien of het inderdaad een Stromeyer is. Weinig info helaas .. oops.. link ook weg. potv.... enz...
  2. Mooie tent, wat kost deze eigenlijk..Ben overal aan het zoeken maar zie tot nog toe geen prijskaartje. Bericht aangepast.. heb een prijskaartje gevonden 150 Zwitserse frank = € 143 en een beetje ..moeite waard om over na te denken..
  3. Heb dat een tijdje geleden ook al eens flink door zitten spitten. Het verhaal dan.. helaas nog niet de walipini Maar het ziet er mooi uit en het werkt. Lijkt me echt ideaal voor zelfvoorzienend leven.
  4. Beetje late reactie maar hopelijk geen probleem. Misschien is dit al eens ter sprake gebracht maar heb ik er overheen gekeken. Leiderschap volgens een native american methode. Veel van deze "tribe's" werkten met een raad van wijzen en dat voldeed prima...kwam overigens een uitspraak tegen van een hoofdman. Iemand vroeg aan de hoofdman "zeg eens tegen je mensen dat ze dat gaan doen" Vervolgens keek de hoofdman die persoon verbijsterd aan en gaf als antwoord.. "Ben je wel goed bij je hoofd? Als ik ga zeggen wat de mensen moeten doen ben ik geen hoofdman meer." He heeft een tijdje geduurd voordat ik echt begreep wat die man zei..Hier kan menig zieleknijper nog wat van leren haha. Ben benieuwd naar reactie"s hieromtrent.
  5. Hallo allemaal, Ben al een tijdje bezig met preppen maar hoop hier meer te leren en te weten te komen. Schrijven is niet mijn sterkste punt dus het blijft kort. Overigens wel erg vermoeid van de "zogenaamde" samenleving.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...