Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Reut

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

Over Reut

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Jeetje, erg jammer maar ik snap het wel denk ik. Bedankt voor alle moeite!
 2. meh, ben wat langzaam met typen geloof ik.... http://www.gold.de is een goed begin zoals eerder gezegd.
 3. dat zijn inkoopprijzen voor INKOOPedelmetaal.nl Misschien leuk als je je even in de voorstelronde meldt?
 4. Leuk zeg. Gelijk maar even een tray met tomatenplantjes aangeboden.
 5. @Sofie Anders vertel jij mij even wat ik moet. lol Dat maak ik zelf dus wel uit. Toch leuk als ik iets stel of mijzelf afvraag dat het op zo'n opbouwende manier afgefikt moet worden... Ah. ik zie nu dat het topic gemerged is.
 6. @Rothbard duidelijk. dank je voor je link. Die Satoshi Nakamoto schijnt voor de nsa te werken toch? Ook leuk is da de NSA sha-1 en sha-2 hebben ontwikkeld. Er zal dus wel een enorme backdoor in het bitcoin transactie verkeer zitten.
 7. Nou, dat is een beste motivatie. Waarom is dit dan bullshit?
 8. Zie hier hoe het bitcoin systeem de mist in gaat: het downloaden van de blockchain en de exponentiele groei van de blockchain. Blijf dus niet te lang spelen met bitcoins. Of koop een heeeele grote schijf. :-) [MOD] Dit bericht is samengevoegd in een eerder topic.
 9. Misschien maken ze wel die beruchte 1 triljoen munt. Ze kunnen tenslotte doen wat ze willen. ( denken ze)
 10. Ze hebben het schuldenplafond uitgesteld dus niet verhoogd. Ze kunnen nu dus bijdrukken zoveel ze willen. Ook zal dit waarschijnlijk een voorloper zijn van de beslissing die ze in februari nemen: Geen plafond meer. Niet te filmen....
 11. Klopt ja, als je bijvoorbeeld met 112 belt, met nummeronderdrukking, dan zien zij ook gewoon je nummer. Wel handig voor hulpdiensten opzich zodat ze terug kunnen bellen. Maar als 112 het kan dan doen ze het ook bij andere overheidsdiensten. Ga daar maar vanuit. ( hoi aivd :-) )
 12. Ik heb het bitcoin verhaal ook eens bekeken een paar jaar terug. Toendertijd heb ik 0,000056 botcoin bijelkaar geharkt. Mijn conclusie was dat het minen ervan niet tegen de kosten opwegen. Als betaalmiddel op intenet is het wel weer handig. Nu vertrouw ik meer op fysiek metaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...