Ga naar inhoud

mrjixies

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

mrjixies's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Dik 3500 euro voor 6 dagen?!? Er zijn vast zat idioten die dat er voor over hebben...
 2. Persoonlijk denk ik dat je meer hebt aan spier conditie dan aan kracht. Vergeet niet dat meer spier ook veel meer vraagt qua calorie├źn. Reken zowiezo op 1000 calorieen per dag extra met 10kg meer spier.
 3. Ik zie dat ze ook veel gedroogde groenten verkopen. Hoe lang zou dat houdbaar zijn?
 4. Ik heb zelf 20 kilo whey poeder op vooraad. Van een shake zit ik ruim 3 uur propvol. Je kan het gewoon aanlengen met water. En is redelijk lang houdbaar ( 2 a 3 jaar waarschijnlijk nog veel langer als je het insealt en er een paar oxy absorbers bij doet.
 5. Ik denk dus zelf dat er helaas geen middenweg zal bestaan. Er zal een bepaald breekpunt zijn waar men zich of enigszins "gedraagt" dan wel totale anarchie losbarst.
 6. Maar niet veel. Als 90% van de mensen zonder eten e.d. zitten, en er 1 huis staat in een straat met alle rolluiken dicht, weet ik wel waar men het eerst gaat kijken. Zonwering of niet...
 7. Het kan aan mij liggen, maar denken jullie niet dat deze beveiliging contra productief kan gaan werken? Ik bedoel in een extreme SHTF situatie, lijkt mij een huis met rolluiken e.d. net zo iets als een kluis. Met andere woorden hier valt wat te halen, met alle gevolgen van dien. Ik zou persoonlijk zelf mijn hele beneden verdieping overhoop halen, spullen naar buiten sleuren e.d. Zo dat het lijkt als of mijn huis al door anderen is doorzocht. Op de bovenverdieping/zolder zou ik de boel dan barikeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...