Ga naar inhoud

hiddegr

Lid niveau 2
 • Items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

hiddegr's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

28

Reputatie

 1. Hee allemaal, wat dachten jullie van dit, als je genoeg mensen kan regelen die dit ook willen kopen kunnen jullie de prijs delen. https://www.bva-auctions.com/auction/lot/17318/6065305
 2. goede eerste video, ik mis alleen nog een Leatherman die gebruik ik dagelijks en is echt een aanrader voor EDC, maar die celox moet ik ook nog hebben, weet je nog waar je die gehaald hebt?
 3. schrade schf9, niet kapot te krijgen, full tang, beste low budget mes wat ik heb!
 4. @Wafels Dankje dat is inderdaad een goede tip, verder ga ik er 2 met zonnebloem olie, 2 met vaseline en 2 met wd-40 En dan even kijken wat het beste voor mij werkt.
 5. ja ik heb tegenwoordig zoveel messen dat de meeste voor langere tijd niet worden gebruikt. vooral de grote messen worden minder vaak gebruikt om dat die minder handig zijn om mee te nemen, Ik heb trouwens ook gehoord dat witte vaseline(zonder zuur) het ook goed doet.
 6. Oke dan ga ik maar eens kijken of olijf olie goed lukt, het is in ieder geval vast beter dan geen olie, haha Ik en mijn messen danken jullie:)
 7. Ja van WD-40 had ik inderdaad gehoord maar die trok veel viezigheid aan en droogde snel op. van olijfolie had ik niet gehoord, zitten daar niet veel nadelen aan? anders ga ik wel bestellen maar ik heb liever iets dat ik gewoon in de winkel kan kopen.
 8. Hallo even dit eerst, ik lees al langere tijd dit forum(een jaar) en nu zit ik met een probleem en dacht ja daar kunnen jullie vast antwoord op geven namelijk: Wat voor olie gebruiken jullie op jullie messen en waar haal je dit? ik zit namelijk met 3 Mora messen en een Schrade en een Opinel van carbon steel en dit roest natuurlijk gigantisch snel, maar olie heb ik hiervoor niet in huis. Al vast bedankt! en ik denk er ook over om wat vaker te posten en reageren op verschillende onderwerpen.
 9. Ik heb geen idee of dit is toegestaan maar kan er nergens iets over vinden maar ik heb zelf op marktplaats nog een kogelvrij vest staan die ik verkoop. http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/militaria-algemeen/m831786093-kogelvrij-vest-bulletproof-origineel-nederlands-leger.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr voor preppers van uit hier natuurlijk niet voor die prijs!
 10. vanaf zaterdag bij de ALDI een benzine aggregaat voor 189 euro niks voor mij maar misschien voor andere mensen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...