Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

hiddegr

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

1 Volger

Over hiddegr

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik heb meer dan 2 jaar lang lees plezier gehad en zat elke dag wel even de nieuwe topics door te lezen, jammer dat dit voor bij is maar ik wil jullie allemaal bedanken, ik heb veel van jullie geleerd!
 2. Mijn excuses hiervoor, ik heb dit gezien en toen klakkeloos overgenomen. verder heb ik er geen kennis van Kwantummechanica. had alleen veel gehoord over de datum 23 september 2015, en kon er weinig over vinden op het forum en ik vond het wel een topic waard.
 3. Maandenlang circuleert het op het internet over de maand september 23 in Amerika, maar wat is er eigenlijk zo bijzonder aan de maand september? 1: Ten eerst valt Jim Kippoer (Grote Verzoendag) op 23 september.Het is de meest plechtige van al de heilige dagen in de Bijbel, en het wordt vaak verbonden met het oordeel van God. 2: Ten tweede, we weten dat paus Francis zal aankomen in het Witte Huis voor een ontmoeting met Barack Obama op 23 september. op 29 juli werd door Patricia Green het volgende vrijgegeven: “September 23rd is the day Obama makes a pact with the devil. It wa
 4. Hee allemaal, wat dachten jullie van dit, als je genoeg mensen kan regelen die dit ook willen kopen kunnen jullie de prijs delen. https://www.bva-auctions.com/auction/lot/17318/6065305
 5. goede eerste video, ik mis alleen nog een Leatherman die gebruik ik dagelijks en is echt een aanrader voor EDC, maar die celox moet ik ook nog hebben, weet je nog waar je die gehaald hebt?
 6. ik zag net dit op internet,http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/09/duitse-viroloog-het-is-te-laat-ebola-zal-5-miljoen-mensen-doden/ ik denk dat ik nu maar eens wat dingen ga inslaan iemand enige idee welk masker hiervoor genoeg zou zijn? ben maar een student met weinig geld dus moet denk ik wel even zoeken haha
 7. Misschien op je deur met verf en kwast "Help! wij zijn ziek!" of iets in die zin, dan zouden mensen niet zomaar bij jou naar binnen komen verwacht ik?
 8. schrade schf9, niet kapot te krijgen, full tang, beste low budget mes wat ik heb!
 9. @Wafels Dankje dat is inderdaad een goede tip, verder ga ik er 2 met zonnebloem olie, 2 met vaseline en 2 met wd-40 En dan even kijken wat het beste voor mij werkt.
 10. ja ik heb tegenwoordig zoveel messen dat de meeste voor langere tijd niet worden gebruikt. vooral de grote messen worden minder vaak gebruikt om dat die minder handig zijn om mee te nemen, Ik heb trouwens ook gehoord dat witte vaseline(zonder zuur) het ook goed doet.
 11. Oke dan ga ik maar eens kijken of olijf olie goed lukt, het is in ieder geval vast beter dan geen olie, haha Ik en mijn messen danken jullie:)
 12. Ja van WD-40 had ik inderdaad gehoord maar die trok veel viezigheid aan en droogde snel op. van olijfolie had ik niet gehoord, zitten daar niet veel nadelen aan? anders ga ik wel bestellen maar ik heb liever iets dat ik gewoon in de winkel kan kopen.
 13. Hallo even dit eerst, ik lees al langere tijd dit forum(een jaar) en nu zit ik met een probleem en dacht ja daar kunnen jullie vast antwoord op geven namelijk: Wat voor olie gebruiken jullie op jullie messen en waar haal je dit? ik zit namelijk met 3 Mora messen en een Schrade en een Opinel van carbon steel en dit roest natuurlijk gigantisch snel, maar olie heb ik hiervoor niet in huis. Al vast bedankt! en ik denk er ook over om wat vaker te posten en reageren op verschillende onderwerpen.
 14. Ik heb geen idee of dit is toegestaan maar kan er nergens iets over vinden maar ik heb zelf op marktplaats nog een kogelvrij vest staan die ik verkoop. http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/militaria-algemeen/m831786093-kogelvrij-vest-bulletproof-origineel-nederlands-leger.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr voor preppers van uit hier natuurlijk niet voor die prijs!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...