Ga naar inhoud

dr.acula

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

dr.acula's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Netjes en overzichtelijk uitgelegd! Hoop dat je het weer zo uitgebreid doet met de volgende review. Ik zit er ook aan te denken dingen te gaan reviewen. Is er hier animo voor reviews over weekdieren? Erg voedzaam en ben je dicht bij zee dan heb je altijd eten ten tijden van een SHTF situatie. Groetjes, Dr. Acula
 2. Ik zit ook wel te wachten op een review! Dan weet ik welke ik moet kopen. In welke kleur heb je hem genomen? Groetjes Dokter Acula. (Geen echte dokter)
 3. Oke ik dacht al, krijgen we maffia praktijken, dat lijkt me toch niet iets voor een Prepper. Groet. Dr. Acula
 4. Wat heeft de Bob zijn hier precies mee te maken? Ik ben redelijk nieuw met preppen dus... Groeten Dr. Acula
 5. Als je het zo bekijkt heb je zeker gelijk, maar toch vind ik het belangrijk om altijd zo mobiel mogelijk te zijn. Mocht je in een situatie komen dat je snel moet verplaatsen lijken kisten mij niet de beste optie, maar over de andere punten heb je zeker een punt (zo is die niet bedoeld) Gr Dr. Acula (Geen echte dokter)
 6. Zijn kisten niet meer wat voor metal liefhebbers? Of hebben ze ook echt nut? Ze lijken me namelijk nogal tegenwerken in een situatie dat je bijvoorbeeld moet rennen. Dr. Acula
 7. Ooh daar ging ik vanuit, wist niet dat het een ziekte was. Kan jij natuurlijk ook niks aan doen. Maar als er met alles rekening word houden blijf je nou eenmaal bezig. Misschien is er volgende keer weer iets waar je aan mee kan doen Gr Dr. Acula
 8. Hey Appelflapje, Ik kan niet inzien hoe jou situatie is, maar zeggen dat je niet kan afvallen is gewoon onzin. Met een beetje wilskracht kom je al een heel eind. Het zal zwaar zijn, maar dat is geen reden dat het niet kan. Je hoort wel is verhalen dat mensen 50 kilo kwijtraken, waarom kan jij dat dan niet? Dat is natuurlijk geen reden om deze wedstrijd oneerlijk te noemen, als je ervoor traint kan iedereen meedoen. Gewoon even mijn mening Gr Dr.acula (Geen echte dokter)
 9. De kans dat wij hier direct iets gaan merken van dat conflict is klein, al kan het natuurlijk altijd escaleren. Waar we het denk ik wel met z'n allen overeens kunnen zijn, is dat er hier veel meer aan de hand is. Het bekende olie verhaal van Amerika is ook hier deels van toepassing. Rusland heeft een hoop investeringen in Syrië en haalt er grondstoffen vandaan, dat is de belangrijkste reden dat ze de VS in de weg staan en het feit dat ze bondegenoten waren van de Soviet-Unie zal ook meehelpen. Nou is er laatst een voorstel geweest vanuit Sauoedi-Arabië om een hoop olie te leveren aan Rusland mits het stopt Syrië te verdedigen. (Bron: http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/10266957/Saudis-offer-Russia-secret-oil-deal-if-it-drops-Syria.html) Het zou mij niets verbazen als dit voorstel naar de VS te herleiden is, aangezien het ze heel mooi uitkomt.
 10. Is dit serieus bedoelt? Kan er niet echt wat uit opmaken
 11. Toch wel tof ding! @appelflapje Daaronder je net geslachte schaap ?
 12. Ah, en is dat dan puur voor zelfverdediging of ook voor andere doeleinden? Aangezien ik dan toch eerder een groter mes zou nemen met kartelzijde (zagen, villen etc etc).
 13. Een nekmesje? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Enlighten me.
 14. Weet niet echt wat ik moet vinden van dit soort programma's. Aan de ene kant willen ze het preppen wel beter belichten, maar vervolgens doen ze het onder het mom van "je zal het maar zijn".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...