Ga naar inhoud

dr.acula

Lid
 • Items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

dr.acula's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Reputatie

 1. Netjes en overzichtelijk uitgelegd! Hoop dat je het weer zo uitgebreid doet met de volgende review. Ik zit er ook aan te denken dingen te gaan reviewen. Is er hier animo voor reviews over weekdieren? Erg voedzaam en ben je dicht bij zee dan heb je altijd eten ten tijden van een SHTF situatie. Groetjes, Dr. Acula
 2. Ik zit ook wel te wachten op een review! Dan weet ik welke ik moet kopen. In welke kleur heb je hem genomen? Groetjes Dokter Acula. (Geen echte dokter)
 3. Wat heeft de Bob zijn hier precies mee te maken? Ik ben redelijk nieuw met preppen dus... Groeten Dr. Acula
 4. Als je het zo bekijkt heb je zeker gelijk, maar toch vind ik het belangrijk om altijd zo mobiel mogelijk te zijn. Mocht je in een situatie komen dat je snel moet verplaatsen lijken kisten mij niet de beste optie, maar over de andere punten heb je zeker een punt (zo is die niet bedoeld) Gr Dr. Acula (Geen echte dokter)
 5. Zijn kisten niet meer wat voor metal liefhebbers? Of hebben ze ook echt nut? Ze lijken me namelijk nogal tegenwerken in een situatie dat je bijvoorbeeld moet rennen. Dr. Acula
 6. Is dit serieus bedoelt? Kan er niet echt wat uit opmaken
 7. Toch wel tof ding! @appelflapje Daaronder je net geslachte schaap ?
 8. Ah, en is dat dan puur voor zelfverdediging of ook voor andere doeleinden? Aangezien ik dan toch eerder een groter mes zou nemen met kartelzijde (zagen, villen etc etc).
 9. Een nekmesje? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Enlighten me.
 10. Weet niet echt wat ik moet vinden van dit soort programma's. Aan de ene kant willen ze het preppen wel beter belichten, maar vervolgens doen ze het onder het mom van "je zal het maar zijn".
 11. Ziet er tof uit! Maar mag dat zomaar? Een stikker op je auto plakken van een bedrijf (ookal is dat bedrijf fictief)?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...