Ga naar inhoud

MrPr3pp3r

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

MrPr3pp3r's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

17

Reputatie

  1. O niet gezien ik zat zelf te zoeken naar ''webshop'' maar ik vond niks dus dacht ik maak ik een nieuw onderwerp aan.
  2. Wat ik me afvraag : welke webshops gebruiken we hier allemaal. Het leek me handig om een lijst te maken/hebben met goeie en betrouwbare webshops en eventuele ervaringen te delen? Waar ik tot nu toe besteld heb : http://www.550paracord.nl goeie en snelle levering (omdat het door de brievenbus past, ook op zaterdag bezorgd/geleverd. http://www.wingsdump.nl snelle levering alleen heb daar een mes gekocht waarvan het lemmet niet meer stevig vast zat in het heft na 1 keer gebruiken, contact met ze opgenomen maar ze konden niets voor mij doen want quote: ''je hebt het zelf stuk gemaakt''. niet echt aardig te noemen over de telefoon(tegen mij dan). http://www.amzon.co.uk goeie en snelle levering aangezien ik geen creditcard heb heb ik gebruik gemaakt van http://www.3vcard.nl (voucher optie) heel snel en makkelijk te regelen als je geen creditcard hebt. maar dat terzijde, ik heb een multitool en een zaklampje besteld allebei binnen 5 dagen ontvangen. Het mooie is omdat de multitool van een andere locatie moest komen, en dat duurde 1 dag extra ze de zaklamp alvast hadden verzonden zonder extra kosten! Nou hoop ik ook van jullie te horen bij welke webshops jullie zelf bestellen en hoe de ervaringen daarvan zijn/waren gr. MRpr3pp3r
  3. Aan me broek riem : Gerber Multitool Led lampje led lenser p2 mooi en goedkoop dingetje en in me tas een kitje met: medicijnen mesje nood deken batterijen aaa en aa door elkaar EHBO kitje ductape om een creditcard heen gerold pen zaklampje met isoleer tape eromheen gerold zakmes naai kitje aantal tyraps flint and steel aansteker fluitje en een soort van 6 in 1 bit kit ik zoek ook nog een goed zakmes voor aan de riem iemand suggesties of eventueel ook nog tips?
  4. Wat ik doe is dat ik elke maand beetje bij beetje dingen insla. Ik kijk vaak bij de Action, Blokker, Big Bazaar, Xenox en Kruidvat daar vind ik altijd wel goeie en vooral goedkope dingen.
  5. ik heb het mes nu met superlijm gemaakt het lemmet wiebelt nu niet meer. En die webshop kan mij wel vergeten als klant. Bedankt allemaal voor de support! (blijkt maar weer wat voor een community dit is, TOPPIE!!!)
  6. Wel een hele mooie moet ik zeggen hmmm:D Trouwens wel heel apart ik heb een review geplaatst (negatieve) en dezelfde dag wordt er een positieve reactie geplaats http://www.wingsdump.nl/nieuwe-artikelen/survivalmes-survivor-zwart-met-skinner
  7. Ja moet ik eerst iemand zien te vinden die kan lassen ik kan t zelf niet:D misschien met superlijm ofzo:p Ik ben nu aan het uitzoeken wat mijn rechten zijn. daarna zet ik er een beoordeling bij;)
  8. Nou na een paar dagen gebruikt te hebben zit het lemmet nu al [EDIT]lossig in het handvat. Contact opgenomen met wingsdump en die zeggen ; ja als ie nieuw was hadden we het kunnen omruilen, je hebt hem dus als survival mes gebruikt dus ja dan zal het jouw schuld wel zijn. Ze kunnen het wel op mijn kosten naar de leverancier terug sturen pff ik ben niet gek. dus eigenlijk wil dit zeggen dat ik 50 euro kwijt ben;( en een ondegelijk mes heb. http://www.wingsdump.nl/nieuwe-artikelen/survivalmes-survivor-zwart-met-skinner DIT MES DUS NIET KOPEN!!!!!!. Slechte service vind ik dit ik weet nu ook niet of ik nog uberhoubt iets bij deze winkel ga kopen!
  9. ben in niet de enige. ja ik zal ook zeker een foto maken van de riem als ie af is!
  10. erg leuk en makkelijk om te maken en super handig als je het nodig hebt! Tutorial : Goedkoopste + gratis verzending https://550paracord.nl/ ik ben zelf bezig om een riem te maken beetje zoals getoond in de link maar dan in het zwart: http://edcforums.com/threads/making-a-paracord-belt.89228/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...