Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MrPr3pp3r

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

17 Goed

Over MrPr3pp3r

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. O niet gezien ik zat zelf te zoeken naar ''webshop'' maar ik vond niks dus dacht ik maak ik een nieuw onderwerp aan.
 2. Wat ik me afvraag : welke webshops gebruiken we hier allemaal. Het leek me handig om een lijst te maken/hebben met goeie en betrouwbare webshops en eventuele ervaringen te delen? Waar ik tot nu toe besteld heb : http://www.550paracord.nl goeie en snelle levering (omdat het door de brievenbus past, ook op zaterdag bezorgd/geleverd. http://www.wingsdump.nl snelle levering alleen heb daar een mes gekocht waarvan het lemmet niet meer stevig vast zat in het heft na 1 keer gebruiken, contact met ze opgenomen maar ze konden niets voor mij doen want quote: ''je hebt het zelf stuk gema
 3. Aan me broek riem : Gerber Multitool Led lampje led lenser p2 mooi en goedkoop dingetje en in me tas een kitje met: medicijnen mesje nood deken batterijen aaa en aa door elkaar EHBO kitje ductape om een creditcard heen gerold pen zaklampje met isoleer tape eromheen gerold zakmes naai kitje aantal tyraps flint and steel aansteker fluitje en een soort van 6 in 1 bit kit ik zoek ook nog een goed zakmes voor aan de riem iemand suggesties of eventueel ook nog tips?
 4. Wat ik doe is dat ik elke maand beetje bij beetje dingen insla. Ik kijk vaak bij de Action, Blokker, Big Bazaar, Xenox en Kruidvat daar vind ik altijd wel goeie en vooral goedkope dingen.
 5. ik heb het mes nu met superlijm gemaakt het lemmet wiebelt nu niet meer. En die webshop kan mij wel vergeten als klant. Bedankt allemaal voor de support! (blijkt maar weer wat voor een community dit is, TOPPIE!!!)
 6. Wel een hele mooie moet ik zeggen hmmm:D Trouwens wel heel apart ik heb een review geplaatst (negatieve) en dezelfde dag wordt er een positieve reactie geplaats http://www.wingsdump.nl/nieuwe-artikelen/survivalmes-survivor-zwart-met-skinner
 7. Ja moet ik eerst iemand zien te vinden die kan lassen ik kan t zelf niet:D misschien met superlijm ofzo:p Ik ben nu aan het uitzoeken wat mijn rechten zijn. daarna zet ik er een beoordeling bij;)
 8. Nou na een paar dagen gebruikt te hebben zit het lemmet nu al [EDIT]lossig in het handvat. Contact opgenomen met wingsdump en die zeggen ; ja als ie nieuw was hadden we het kunnen omruilen, je hebt hem dus als survival mes gebruikt dus ja dan zal het jouw schuld wel zijn. Ze kunnen het wel op mijn kosten naar de leverancier terug sturen pff ik ben niet gek. dus eigenlijk wil dit zeggen dat ik 50 euro kwijt ben;( en een ondegelijk mes heb. http://www.wingsdump.nl/nieuwe-artikelen/survivalmes-survivor-zwart-met-skinner DIT MES DUS NIET KOPEN!!!!!!. Slechte service vind ik dit ik
 9. ben in niet de enige. ja ik zal ook zeker een foto maken van de riem als ie af is!
 10. erg leuk en makkelijk om te maken en super handig als je het nodig hebt! Tutorial : Goedkoopste + gratis verzending https://550paracord.nl/ ik ben zelf bezig om een riem te maken beetje zoals getoond in de link maar dan in het zwart: http://edcforums.com/threads/making-a-paracord-belt.89228/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...