Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

tombola

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

41 Uitstekend

Over tombola

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  Survival, Prepping, Gaming, Photography
 • Beroep
  IT
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Een Rozijnen Snelle Jelle met een houdbaarheid van 19-09-2014 vandaag gegeten. Dit was geen goed idee, maar dit kan ook mede komen doordat ik maar een nachtje van 3,5 uur slaap gehad heb...
 2. Vervelend: Iphone 5s met T-Mobile provider gaf geen gehoor aan NL-alert. Uiteraard wel ingesteld...
 3. Vind het met DHL inderdaad altijd erg vervelend dat ze doen alsof ze 2 keer zijn langsgeweest en het je dan gewoon lekker laten ophalen bij een depot, niet in de buurt. Als dat met DPD beter kan, dan lijkt mij het een mooie stap!
 4. Als EDC: [ATTACH=CONFIG]7266[/ATTACH] van links naar rechts: Spyderco Ladybug in het muntzakje van de spijkerbroek (dus echt altijd bij me) om altijd iets los te kunnen snijden Victorinox mesje in de jas, eigenlijk het meest voor de niet-mes eigenschappen van een SAK, dus incidenteel schroefje vastmaken, incidenteel flesje wijn openmaken etc. Gerber multitool in de laptoptas, voor wanneer ik een tang nodig heb, of een ander stevig stuk ijzer
 5. Ziet er al goed uit! Ik zal nog eens kijken of ik mooie idee├źn heb voor de shop.
 6. Zero Tolerance, ESEE, Victorinox, Spyderco. Dat zijn de merken die ik op het moment actief gebruik/in bob heb Mora, ook nog wel trouwens.
 7. @Badger: Thanks, ik zal eens kijken bij craghoppers, ziet er iig goed uit, weet je nog een goed gesorteerde winkel in nederland met dit merk? of heeft Bever meer dan op de site staat?
 8. [ATTACH=CONFIG]3574[/ATTACH] De Stanley Fubar 55-099 Ik heb hier nog niets gezien over de Stanley Fubar, hoewel dit toch een krachtige, doch zware, tool is. Tot nu toe heb ik hem alleen nog mogen gebruiken tijdens lichte sloopwerkzaamheden, maar hij doet zijn werk goed. Ik kan er nog niet zo heel veel over vertellen dus, maar het lijkt mij een mogelijke welkome aanvulling in je BOV op op je BOL, hij is namelijk wel behoorlijk zwaar voor in je BOB Het is eigenlijk een Breekijzer en sloophamer in een. Ik verwacht dat je hier met een shtf je op eenvoudige wijze toegang kan verschaffe
 9. Nu we het toch over broeken hebben, ik heb laatst de True Spec 24/7 pants gekocht, maar ik verbaasde mij over de maten van dit deze tent. Om deze broek te kunnen dragen, moet je echt enorme dikke benen hebben. Dus mijn vraag, zijn er ook tactical pants die een beetje normale pasvorm hebben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...