Ga naar inhoud

SotekOne

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SotekOne

 1. Alleen sterk zijn is niet genoeg, ik denk dat de mensen die overleven ook hard en egocentrisch zullen zijn. De strijders zeg maar. Of dat dan ook de meest ideale mensen zijn om een maatschappij mee op te bouwen...
 2. Mijn reddingsboot in geval van overstroming: Moet ik wel binnen een paar dagen een plek vinden om te landen, maar het is beter dan niets.
 3. Niet? Ik stond er echt van te kijken hoeveel herrie er uit zo'n ding kwam. Kan me niet voorstellen dat je dat niet hoort als het een beetje in de buurt is. En ja, het ding is zo uitgeschakeld, maar als het goed is ben je dan al gewaarschuwd toch?
 4. Ik heb een tijd terug wat alarmpjes besteld bij een Chinese webshop, deze om precies te zijn --> http://dx.com/p/wireless-entry-alarm-826 Ik had er eigenlijk geen erg hoge verwachtingen van, wat kan het nou helemaal zijn voor die prijs? Maar ik ben (erg) aangenaam verrast en wil het daarom jullie ook als tipje meegeven. Het ding bestaat uit 2 delen en beide hebben een plakstripje. Je plakt het ene deel op de deur/raam/deksel/whatever en het andere stuk ernaast op het kozijn/omlijsting/whatever. Vervolgens aanzetten, en als beide delen dan van elkaar af bewegen begint het alarm te piepen. En het is echt een piep die door merg en been gaat, daar valt niet doorheen te slapen. Heel simpel, maar erg effectief om een deur, raam, kist o.i.d. te beveiligen. Geruststellende gedachte toch, dat je niet beslopen kan worden in je slaap? Batterijtje zit er bij, geen verzendkosten, kost vrijwel niets... Wat mij betreft gouden tip.
 5. Sowieso Chinese webshops (Dealextreme, Focalprice, etc). Al die websites hebben erg goedkoop spul. Het is geen topkwaliteit (afwerking is niet altijd optimaal), maar voor die prijs vaak erg goed. En ze verzenden gratis naar Nederland, ook een niet te onderschatten voordeel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...