Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 09/16/20 in alle zones

  1. Met alle zogenaamde on- kruiden, is het belangrijk dat je de allerjongste blaadjes eet, de zien er het frist licht groen uit. de oudere blaadjes zijn vaak al wel te bitter voor de nederlandse smaakpapillen. Zijn we niet meer gewend te eten. Ook, moet je uitkijken, als je wild wilt gaan plukken dat je dat niet doet in de buurt van fabrieken, (varkens?) boerderijen en snelwegen, schijtroutes van honden...;-) Je mag niet (overal?) wild plukken, daar staat een boete op. Ook brandnetel kan je plukken, (handschoenen aan! tenzij je masochistisch bent! ) doe
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...