Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/28/20 in alle zones

 1. Ik zie niet wat die twee onderwerpen met elkaar te maken hebben. Denk dat het zelfs kwetsend is voor betrokkenen en afstammelingen van Holocaust overlevers om deze analogie te hanteren. Afkeken van de Amerikaanse Tiktok gebruikers die vrezen voor hun accounts op dat platform en zich identificeren/vergelijken met Holocaust slachtoffers? Daarnaast geloof ik niet in het complot wat je schetst. Tientallen miljoenen (zo niet meer) mensen (artsen, wetenschappers, rijken, regeringsleiders, ziekenhuizen, journalisten, etc)|, in zo'n beetje alle landen ter wereld zouden tegelijk moeten samenwerken en het geheim houden om wereldwijd een politiestaat in te voeren?
  2 punten
 2. @Tom naast rookmelders zijn er ook gasmelders voor propaan ed (ELRO RM400 Gasmelder 230 V + 9 V backup-batterij Detectie van Butaan, Methaan, Propaan (bij Conrad mar elders ook te krijgen neem ik aan ) dus detectie en melding is altijd mogelijk . Het probleem bij een gasexplosie is dat het explosie is waarbij de lucht/gas in een gebouw uitzet waardoor muren ed ontzet worden of gewoon weggeblazen en bij zoiets krijg je als je direct aanwezig bent hete gassen in je longen waardoor de overlevingskansen ook drastich lager wordt .Het is zonder meer verstandig om je gasflessen in een goed geventileerde ruimten op te slaan of in de buitenlucht (maar niet in de zon !!!) of je flessen legaal mag vullen met LPG weet ik niet maar je ziet het wel meer . Al deze gassen zijn zwaarder als lucht en zullen zich in een ruimte dus langzaam opstapelen . Een regeltje is dat als je gas ruikt ( ook benzinedamp ed) dat er al een explosief mengsel aanwezig is . gr will
  1 punt
 3. Ik denk dat je verzekeringstechnisch gewoon de lul bent. Je hebt meer in huis dan direct nodig voor eigen gebruik of zo. Overigens is dat met die petroleum in bak niet zo'n goede test. Als je een lek hebt dan loopt de brandstof over je vloer, zeg maar, daarbij verdunt de boel zich en wordt het weer makkelijk brandbaar. Metalen gasflessen buiten neerzetten is vragen om roest. En aangezien je de flessen met lpg gevuld hebt ben je hier ook weer de sjaak. (verzekeringstechnisch dan).
  1 punt
 4. Voor veel mensen is de mondkapjes-plicht, anderhalve meter maatregel onzin. En ook ik zie het als een maatregel, waarachter zich een verborgen agenda schuil houdt. Deutsche Bank, Société Générale, en nog een rijtje Franse, en Italiaanse banken staan er zeer slecht voor. Dus als die met belastinggeld overeind moeten worden gehouden - en het volk gaat morren - is het installeren van een politiestaat wel handig. In Nazi-Duitsland bereikte het nieuws de burgers via kranten en radio (als men daar al het geld voor had...), welk natuurlijk geheel door de nazis werden gecontroleerd. Toch lijkt het mij, dat ook toen een aantal mensen door de Nazi-propaganda tegen joden, communisten, enz heen moeten hebben geprikt. Ik ben benieuwd wie er boekentitels, of links naar online-artikelen, hoe de stemming onder de Duitsers toen was? Toen en nu; Er zijn natuurlijk wel een paar grote verschillen; Zoals bijvoorbeeld de torenhoge herstelbetalingen aan GB en FR waar de Duitsers na 1e WO mee werden opgezadeld, en de hyperinflatie waarmee de Weimar-republiek de schulden trachtte weg te inflateren.
  0 punten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...