Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/29/15 in Posts

 1. Ik ben al tijd aan het zoeken naar een oplossing voor een kleine voorraad noodvoedsel. Iets wat ik op kan bergen en vervolgens vergeten totdat ik het nodig heb (hopelijk nooit). Dat betekend dus dat het lang houdbaar moet zijn want ik wil het niet elk jaar ofzo moeten verversen. Nu denken veel mensen waarschijnlijk meteen aan gevriesdroogd eten zoals b.v. van Mountain House. Was ook mijn eerste gedachte. Maar dat is ook behoorlijk aan de prijs. Iets waar mijn oog al meerdere malen op gevallen is is NRG-5. Een stuk goedkoper, eten voor een hele dag voor de prijs van 1 Mountain House m
  6 punten
 2. Hij vraagt zich dit denk ik gewoon af. Ik ook. Dus zo vreemd zijn die vragen niet. We verschillen van mening. Prima, maar niet gelijk zo aanvallend doen. Nergens voor nodig.
  1 punt
 3. Een Rolex horloge moet je ook dicht laten zitten hoor, dat verkoopt beter. Hans Wilsdorf is de horlogemaker die Rolex oprichtte...ik snap wel dat niet iedereen dat weet.
  1 punt
 4. Nou ik niet! Als je helemaal niks hebt dan is het volkomen logiesch dat deze mensen voorrang krijgen. Dat verwende Nederlandse gepiep is echt ongehoord zo nu en dan!
  1 punt
 5. Mensen die nog geen week in NL zijn, slapen in een stapelbed in een sporthal.
  1 punt
 6. Ik ga binnenkort 24uur in het bos zitten met alleen dit aan eten. Moet ik ook nog een latrine en shelter bouwen.......... Ben erg benieuwd.
  1 punt
 7. Heerlijk zulke posts. Ik heb er 3 dagen op geleefd en hoewel ik over hield had ik geen honger en ging de smaak mijn niet tegenstaan. Maar begrijpen doe ik het ook wel hoor, het is een vrij neutrale zoetige smaak met en ook al niet spannende structuur.
  1 punt
 8. @nanna Als een pit vast zit in een olielamp is dit vaak omdat de olie erin blijft staan , verdamd en dan zit de hele lont vol met opgedroogd residu wat goed werkt (maar kun je wel het beste buiten doen want het stinkt behoorlijk:) ) is dat je de branderkop losschroeft van de lamp en samen met de pit in een oude pan uitkookt met heet water . dit duurt een hele poos . Na 20 minuten ''koken '' er even uit halen en kijken of hij al loskomt ik heb een oude lamp gehad waarbij het bijna 2 uur duurde voordat hij los kwam ,maar ze komen wel altijd los .daarna de lont eruit halen ik heb z
  1 punt
 9. Er bestaat een hartstikke leuk boekje over "Beemster gas". Daarin wordt precies uitgelegd wat en hoe. Maar het komt er op neer dat "de machthebbers" snakten naar meer macht. Een hinderpaal daarbij was dat het gepeupel, boeren, gartis energie hadden. Dat kon dus niet langer zo doorgaan. Dus werd verkondigd dat het proces millieuvervuilend was en dus verboden werd op straffe van. Dus dat was de doosteek voor een mooi systeem. Onnodig om te melden dat waneer je iets gebruik dat van nature al uit de grond komt het moeilijk vervuilender kan zijn dan het uitgangsmateriaal. Het "ma
  1 punt
 10. 5 minuten over zitten prakkiseren over dat gekke woord. En het schoot me niet te binnen.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...