vdwalle Geplaatst: 16 september 2013 Delen Geplaatst: 16 september 2013 ik wilde wel eens weten wat het is. handig openen a la fris blik met een lipje (is dat minder betrouwbaar dan ouderwets met blikopener iemand enig idee?) erg zoet, je kan het aanlegen met water 1:3 tot een soort melk. brinta gemaakt, voeg geen suiker toe loeizoet verder prima smaak choco melk gemaakt met cacao poeder, geen suiker erbij heeeellll zoet. dan de houdbaarheid, in blik THT tot eind 2015 eenmaal open in de koelkast was het na 4 dagen al niet goed meer, ten minste, een zeer onaangename zure lucht. het zat in een schone rvs afsluitbare beker, waar ik aandacht had besteed het niet te besmetten ;-( ik ga hier niet te veel van kopen, omdat het zoveel suiker bevat is met niet voor alle toepassingen geschikt naar mijn idee Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Keyser Suze Geplaatst: 16 september 2013 Delen Geplaatst: 16 september 2013 ik wilde wel eens weten wat het is. zo....nou weet je dat ook weer Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
f150 Geplaatst: 16 september 2013 Delen Geplaatst: 16 september 2013 Volle melkpoeder is een beter alternatief. Smaakt beter, ongezoet en langer houdbaar. En een hele lange draad: http://preppers.nl/forum/threads/1685-Review-poedermelk-melkpoeder-instant-melk Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
12gauge Geplaatst: 16 september 2013 Delen Geplaatst: 16 september 2013 kook die blikken maar eens een uur of 3, dan heb je heeeerlijke caramel Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
zilver Geplaatst: 16 september 2013 Delen Geplaatst: 16 september 2013 Tis gewoon ingekookte melk met ongeveer de helft suiker, erg lekker om caramel mee te maken ja. Als je in het blikje kookt moet je wel oppassen dat je de BPA plastic coating in het blik niet meekookt Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
vdwalle Geplaatst: 17 september 2013 Auteur Delen Geplaatst: 17 september 2013 @all, dank voor de tips, De blikken die ik al heb hou ik en ga verder over op de volle melkpoeder. Verbazingwekkend wel dat het met zoveel suiker zo snel bederft. Ik heb al bedacht dacht als ik zo een blik open trek.... - brinta ontbijt - chocomel tussendoor - pannekoeken voor lunch - aardappelpure bij de warme hap dus zeg maar op zon en feestdagen Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Flos Geplaatst: 17 september 2013 Delen Geplaatst: 17 september 2013 Ik gebruik dit enkel om advocaat te maken . . Geert Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.