Ga naar inhoud
GENEGEERD

Hoe kan je je Familie of Vrienden overtuigen om te preppen?


Surethingyea

Aanbevolen berichten

Denk maar aan oorlogen, rampen, banken, terreur, opstand van de bevolking een overheid die zichzelf zelf dient, maar niet de burgers meer ik zie dan genoeg reden te preppen zeg ik maar.

 

En anders zijn er nog genoeg beelden van dingen die een mens wel weten te raken

 

 

 

Dikke shit, maar ik denk niet dat filmpjes als deze gaan aanslaan bij de oudere garde :p

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Nou als ik zo om me heen kijk en de berichten lees in de kranten en in de media, heb ik dit filmpje ook niet nodig iemand moet bij zich zelf te raden gaan of het wel is nodig kan zijn. ik kan iemand niet dwingen om een BOB te maken en te zorgen dat deze tot de nok toe gevuld is. Met het gegeven idee dat het wel is goed mis kan gaan in de samenleving of er wel is iets kan gebeuren waar je niet op voorbereid bent.

 

Beter een dom mens voor sommige dan een onvoorbereid mens in mijn ogen.

 

Misschien zijn mijn preps ook niet een van de slimste want ik heb liggen is veel al militair spul dat nog van goede tot nieuw staat is. Denk hier bij aan militaire woodland kleding CC van Goretex en smock jassen ondanks dit soort dingen worden gezien als iets van het para militaire gebeuren, zweer ik toch bij dergelijke kleding het is duurzaam en sterk dus als er iets mocht gebeuren zijn het mijn middelen waar ik het mee moet doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...