Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Admin

Nog 13 uur en dan begint de uitzending van Doomsday Preppers en zullen we zien deze preppers ons allemaal laten zien en eventueel kunnen bijleren. Weet iemand of we deze afleveringen van Doomsday preppers ook al ergens online kunnen bekijken? Ik ga er al vanuit dat deze op de Amerikaanse zender al zijn uitgezonden.

Link to post
Share on other sites
  • Admin

Over een kleine 2 uur is het eindelijk zo ver, Doomsday Preppers op National Geographic. Zit er al klaar voor en mijn nootjes en Coca-Cola fles staat koud :-)

 

Merk dat ik de laatste dagen steeds meer lees op fora en andere media over preppers, preppen en prepping. Dit woord zal de aankomende tijd wel een vlucht gaan nemen.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

En heb je gekeken?? natuurlijk.

Wanneer komt het er weer op?

 

Ik heb wel al 3 afleveringen gezien..

1 met een zwembad in de achtertuin

2 met kinderen die ook opschietlessen zitten

3 meerder gezinnen die samen wonen, ze hebben ook een auto die rijd op hout.

 

zenden ze nu weer dezelfde uit?? of komen er nieuwe afleveringen op??

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • Admin
Ik heb net even gekeken op http://natgeotv.com/nl/weekoverzicht/ngc/160212 en zie deze aankomende week geen uitzendingen staan van Doomsday Preppers. Geen idee of er nieuwe afleveringen komen en misschien weet iemand anders hier meer van?

 

 

Op 4 december 2013 is het weer zover, nieuwe aflevering van ons favoriete tv show "Doomsday Preppers"

Link to post
Share on other sites
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...