DrSnuffelbips Geplaatst: 23 april 2021 Delen Geplaatst: 23 april 2021 Hai allen, misschien staat het al ergens, maar zie het niet staan. Ik zoek een boek of website over het bewaren van voedsel: - hoe lang kan je verschillende typen voedsel bewaren? De t.h.t. datum is natuurlijk extreem voorzichtig. Wat zijn de werkelijke "eten voor" data onder bepaalde omstandigheden voor verschillende type voedsel? - hoe is de verpakking van invloed? Bijvoorbeeld je rijst: koop je die in een plastic verpakking? Of moet je die in een vacuüm bewaren? Ik las al iets over potjes versus blik, en dat blik qua licht voorkeur heeft. - welke verschillende manieren van conserveren zijn er? Inblikken, vacuüm zuigen.. Wat zijn de voordelen en nadelen? Hoeveel langer kan je het dan bewaren? - welke voeding kan je gewoon ouder later worden zodat het beter wordt? Kaas, wijn.. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Mrsjones Geplaatst: 3 mei 2021 Delen Geplaatst: 3 mei 2021 Over het opstarten van een voedsel voorraad is er een online boekje van de LDS kerk. Preparedness manual, het is een goede intro. Gratis te downloaden. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.