Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Long life food


Recommended Posts

Hallo, ik ben nieuw op deze site. Ik spreek eigenlijk geen Nederlands dus excuses als deze e-mail niet goed vertaald is.

Ik kom uit het VK en ben in februari aan een nieuwe baan in België begonnen. Sinds Covid werk ik op afstand vanuit het VK, omdat ik me niet echt had kunnen vestigen voordat het slecht werd.

Helaas heb ik mijn Sodexo-kaart in het VK niet kunnen gebruiken en het saldo is behoorlijk hoog. Ik dacht eraan dat ik het zou willen gebruiken om voedsel met een lange levensduur te kopen om mee te bereiden.

Weet iemand ergens dat een Sodexo-kaart kan worden gebruikt om houdbaar voedsel te kopen, zoals hieronder?

https://www.allprepare.com/emergency-food-roerei-607

Bedankt voor al het advies dat u kunt geven.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...