Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

limeio

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over limeio

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Hallo, ik ben nieuw op deze site. Ik spreek eigenlijk geen Nederlands dus excuses als deze e-mail niet goed vertaald is. Ik kom uit het VK en ben in februari aan een nieuwe baan in Belgiƫ begonnen. Sinds Covid werk ik op afstand vanuit het VK, omdat ik me niet echt had kunnen vestigen voordat het slecht werd. Helaas heb ik mijn Sodexo-kaart in het VK niet kunnen gebruiken en het saldo is behoorlijk hoog. Ik dacht eraan dat ik het zou willen gebruiken om voedsel met een lange levensduur te kopen om mee te bereiden. Weet iemand ergens dat een Sodexo-kaart kan worden gebruikt om ho
×
×
  • Nieuwe aanmaken...