Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Ik ben benieuwd wat jullie allemaal al aan gear hebben "geprept". Zelf groeit mijn gearverzameling ook al aardig, ben nu op zoek naar een goed vaststaand bushcraft/survival mes. Nu kwam ik al de Enzo necker 70 tegen voor een goede prijs, dit mesje trekt mij wel aan door zijn grootte, niet te groot en daardoor goed hanteerbaar. Maar als ik wat meer geld ophoest, kan ik ook voor een Helle gaan, mits pa en moe het goed vinden:confused: Gister nog maar een Opinel No. 8 gehaald voor de edc. Dus wat hebben jullie allemaal al gekocht en hoe denken jullie over mijn keuze?

 

Greetz;)

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Beste Two Socks

 

ik ga niet de hele was lijst aan spullen opnoemen die ik tot nu toe al heb.

Laat ik maar zeggen dat ik bij mij Low Alpine sting van ik schat zo,n 90 ltr

helemaal vol heb + een tas voor mijn moeder (die al aardig gevuld is).

ook heb ik nog 3 grote ikea bakken gevuld staan.

en 2 kleine bakken die niet helemaal gevuld zijn.

 

En je keuze:

 

Ik kan niet echt heel veel over messen zeggen.

Dus ik kan je hier niet mee veder helpen.

 

PS:

mijn nieuwste aankoop zal de cold steel rifleman,s hawk zijn.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...