Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

hallo allemaal.

 

ik zoek nog 2 fanatieke preppers (of meer) om mee te gaan winter kamperen.

het weekend zal gaan beginnen vanaf zaterdag 27 december tot maandag de 29e.

de locatie zal ik alleen zeggen via een PB.

als hier enige animo voor is hoor ik het graag :D

 

 

mvg homerun

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik wil ook een keer in koude temperaturen en het liefst met sneeuw erbij proberen of wij met onze tarp, zomerslaapzak, nooddekens en een goed kampvuur het toch warm kunnen houden. Maar de datum die jij voor ogen hebt ligt tussen de feestdagen in... dan zijn de meesten van ons heel erg druk met allerlei voorbereidingen en (familie)bezoekjes.

Misschien is een datum twee weken later beter. Tevens wil ik graag weten of er een kampvuur mag worden gemaakt op de grond, of alleen erboven in een vuurkorf.

 

Ik hoor het wel van je... gr. en suc6, Martin. :cool:

Link to post
Share on other sites

nee 2 weken later zou niet kunnen. want het ging er voor mij namelijk om om dan even weg van alle standaard gedachtes van de familie.

en het ging er ook om dat het in de vakantie is want 2 weken later is er volgens mij geen vakantie meer (weet ik niet zeker).

en

ps er mag alleen vuur worden gemaakt in een vuurkorf

 

mvg homerun

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...