Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Houten Wiggen bij bomen rooien.


Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

zoals de meeste wel zullen weten heb ik een bosperceel gekocht en ik heb hier ook een paar behoorlijk grote bomen staan waarvan er een aantal binnenkort gerooid gaan worden.

 

Ik doe dit met een bijl maar ik vroeg mij af of ik ook houten wiggen kan gebruiken die ik eventueel zelf maak in het bos om het hout te splijten zodat ik het makkelijker kan verwerken?

 

groetjes,

 

MP

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 month later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...