Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Nieuwe Aanbiedingen Multitools


Recommended Posts

Ik onderhoud goede contacten met Umar Anwar (alias de "Messenman"). Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met de heer Umar Anwar. Met volle tevredenheid verscheidene Victorinox messen, waaronder de Compact, Huntsman, mini en Handyman aangeschaft.

Thans kreeg ik het bericht dat hij recentelijk een collectie van gebruikte en/of in beslag genomen multitools heeft aangekocht die voor zéér interessante prijzen worden aangeboden.

Link :

http://www.marktplaats.nl/verkopers/2933266.html

Iets bij voor jullie?

Wolf

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...