Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

VPP Brabant - NEWSFLASH


Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Ik wil via deze weg melden dat VPP Brabant weer een succesvolle meeting achter de rug heeft waarbij we weer een aantal nieuwe gezichten mochten verwelkomen.

Tijdens deze meeting zijn een aantal zaken besproken waarmee we aan de slag zijn gegaan deze week.

 

Zo is de WhatsApp groep uitgebreid met een aantal leden, hebben we een werkende mailinglijst en zijn we hard bezig om een telefoonboom op te zetten.

De TeamSpeak server wordt nieuw leven ingeblazen en zal voortaan worden meegenomen in de maandelijkse PAPA ROMEO Ronde.

 

Ook op communicatiegebied gaan er een aantal wijzigingen plaatsvinden in de handout en de gebruikte frequenties.

tevens zijn we bezig met een groepsaanschaf van Baofeng 888 porto's die we dan voorzien van een universele kanaalindeling.

 

De cloud is ook weer aangevuld met nieuwe documentatie.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van de VPP? of wil je een meeting bijwonen en echte aansluiting vinden bij deze gezellige maar serieuze groep, neem dan contact op via PM met Communicator!

 

Groetjes,

 

Communicator

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...