Ga naar inhoud
GENEGEERD

Oude goed gevulde houten garenklosjes worden zeldzaam.


Highway

Aanbevolen berichten

Vroeger lagen ze voor een dubbeltje op iedere kofferbakmarkt, maar ineens worden ze relatief zeldzaam, de oude houten garenklosjes. De prijzen voor een goed gevuld mooi oud klosje liggen nu al tussen de euro en de vijf euro en dat is ook nog eens stijgende. Kijk eens bij familie of vrienden of er nog wat in de naaidoos ligt. Gewoon ruilen voor een fonkelnieuwe plastic klos. Oude klosjes zijn een sieraad op je Singer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Lijkt me wel leuk om er een paar te hebben. Voor als het geval zich voordoet dat de crisis toch mee mag vallen en de nadruk komt te liggen op de antieke waarde. Voor als ze niet bij familie of vrienden te ruilen zijn:

 

http://www.mijnpakkiean.nl/index.php?lang=_nl&f=a&id=272&id1=273&p=1

 

Als gebruiksvoorwerp vind ik hem geweldig werken met die enorme klossen, die bestemd zijn voor de lockmachine. Volgens jouw tip met het kleinere klosje erin, waardoor het probleemloos meedraait zonder te wankelen. Geen gezicht natuurlijk, maar het werkt perfect en ze zijn regelmatig bij de LIDL voor een euro te vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...