Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Oude goed gevulde houten garenklosjes worden zeldzaam.


Recommended Posts

Vroeger lagen ze voor een dubbeltje op iedere kofferbakmarkt, maar ineens worden ze relatief zeldzaam, de oude houten garenklosjes. De prijzen voor een goed gevuld mooi oud klosje liggen nu al tussen de euro en de vijf euro en dat is ook nog eens stijgende. Kijk eens bij familie of vrienden of er nog wat in de naaidoos ligt. Gewoon ruilen voor een fonkelnieuwe plastic klos. Oude klosjes zijn een sieraad op je Singer.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Lijkt me wel leuk om er een paar te hebben. Voor als het geval zich voordoet dat de crisis toch mee mag vallen en de nadruk komt te liggen op de antieke waarde. Voor als ze niet bij familie of vrienden te ruilen zijn:

 

http://www.mijnpakkiean.nl/index.php?lang=_nl&f=a&id=272&id1=273&p=1

 

Als gebruiksvoorwerp vind ik hem geweldig werken met die enorme klossen, die bestemd zijn voor de lockmachine. Volgens jouw tip met het kleinere klosje erin, waardoor het probleemloos meedraait zonder te wankelen. Geen gezicht natuurlijk, maar het werkt perfect en ze zijn regelmatig bij de LIDL voor een euro te vinden.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...