Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

PLC/Devolo/netwerkt via elektra


Recommended Posts

Om mijn ip cams van niet netwerk bekabelde locaties in en om het huis van netwerk te voorzien maak ik gebruik van een netwerk van adapters via het stopcontact. Ook een mediaplayer gaat via dit 500mb netwerk.

 

Zoals bekend storen PLC's ontzettend op de 27mc, zo erg dat ik overal s6 ruis heb.

Is hier nu echt niets tegen te doen, met een schild vna folie oid of instelling?

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Is bekend dat je er weinig aan kan doen, het blijft een hoop HF troep wat die dingen uitstralen, als je goed spul hebt dan zitten er notches (filters) in op de amateur banden en zou je profijt kunnen hebben van een notch op de 10 mtr band. Vervangen door wifi cams of nog beter bekabelen is de enige goede optie. Maar de storing die jij ontvangt kan zomaar bij de buren vandaan komen, ik spreek uit ervaring!

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...