Ga naar inhoud
GENEGEERD

Knopen en ritsen


Gast Emmy

Aanbevolen berichten

Mijn moeder gooide nooit een kledingstuk weg zonder de knopen en de rits eraf te halen. Daar ben ik veel te laat mee begonnen, dus ik heb nog zo goed als niets als het om knopen en ritsen gaat. Dus dat werd goog'len naar goedkope sites. De prijsverschillen blijken gigantisch te zijn, bij de ene site kost een doodgewone knoop wel een euro, bij de andere heb je er vijfentwintig voor datzelfde bedrag.

 

Dit vond ik een goedkope site met mooie knopen: http://www.knopenwereld.nl/website/index.php?ProductCategory=150586&Index=4

 

Misschien dat er ook doosjes knopen op rommelmarkten te vinden zijn.

 

Goedkope ritsen vond ik hier http://www.goedkoopstefournituren.nl/Webwinkel-Category-314464/Per-meter.html. Ze zijn te koop per meter en je kunt ze dus zelf op maat maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 7 maanden later...

Bij mij vloog de bovenste knoop van mijn spijkerbroek er weer eens af. Nee, geen commentaar svp. "Deze man heeft zichzelf ook als magazijn ingericht" schreef iemand op Geenstijl naar aanleiding van een van mijn tv optredens. Hoe dan ook, bij een langdurige depressie -en volgens mij gaat die er aan komen- is het gunstig als je veel kunt repareren. Ook voor anderen. Ik vond bij de Deen supermarkt doosjes met zes jeansknopen. Ik heb wat doosjes ingeslagen. Bijgaand plaatje pluk ik zo van internet, ik weet dus niet of dit een goed adres is om wat te bestellen. Deze knopen sla je er met een paar kleine klapjes van een hamer in. Er zijn ook apparaatjes te koop om ze aan te brengen, maar die zijn dus niet nodig.

 

http://www.destoffenkraam.nl/jeansknopen.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...