Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Beheerder groep


Recommended Posts

Aangezien ik binnenkort naar het buitenland vertrek stel ik voor om Heksenboot als beheerder van deze groep voor te stellen.

 

Vanaf dag 1 waren wij twee degene die deze groep in gedachten hadden en aldoende vorm gegeven hebben.

 

Ik zal niet helemaal verdwijnen en zo nu en dan nog steeds mijn rotkop laten zien.(misschien zelfs nog IRL), maar kan niemand anders dan mijn trouwe vriend als beheerder hier aanstellen. ;)

 

Heksenboot succes en als ik nog eens kan helpen weet u mij te vinden...

 

Ga door op de weg die we ingeslagen zijn jongens en meisjes!!!

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 3 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...