Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

@ JohnVonSchutz. Ik heb je bericht gemist, sorry voor de late reactie. Hout afraden kan ik niet. Ik kan je wel vertellen wat ik gebruikt heb: Iep, acacia en essen (flatbow), Taxus (longbow). Verder heb ik als gimmick een boog gebouwd van twee oryx horens, een pracht van een boog maar meer geschikt voor de Hulk. Als een stukje van je boog niet terug wil veren zul je verder moeten tilleren.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...