Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Singer bijna voor niks in Terheijden Brabant.


Gast Dick Berts

Recommended Posts

Gast Dick Berts

Deze machine lijkt me in redelijke staat. Niet helemaal super, maar goed genoeg. De eigenaar moet er overduidelijk vanaf. Volgens mij zit er een nieuwe drijfriem op. Ook het doosje dat ik zie met een zigzagapparaat is -indien compleet- heel interessant. Vermoedelijk koop je het geheel voor een tientje.

 

Marktplaats: 625210658

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Admin

Hij geeft zelf al aan moet weg bijna gratis en staat in de weg. Een mooie mail naar deze aanbieder en je kopt hem zeker in voor een tientje. Goed werk Dick, helaas woon ik te ver en kost het mij 100e aan benzine. Ik zag Singer-Gekkies sla jullie slag.

Link to post
Share on other sites
Gast Dick Berts

@Mr. Gold. Nee, dat weet ik, dat hij voor jou te ver weg staat. Anders had hij niet hier gestaan, maar zou ik je een pm gestuurd hebben. Zonder dat je het weet, heb je bij mij je eigen exclusieve Singer district.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Gast Dick Berts

@Tijgertje19. Dat weet ik tijger. Ik kijk elke dag op Marktplaats wat er binnenkomt. Jij hebt in mijn hoofd nu ook een eigen Singer district. Zie ik wat moois in je buurt, dan hoor je dat meteen.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...